Celebrity News

Tužne vesti! Srce nije izdržalo: Hitna pomoć odvezla Natašu Aksentijević sa predstave, pogledajte fotografiju iz bolnice

Autor: | 12/01/2023

Zdravstveno stanje Nataše Aksentijević ugroženo je

Tužne vesti! Srce nije izdržalo: Hitna pomoć odvezla Natašu Aksentijević sa predstave, pogledajte fotografiju iz bolnice

Petar Đorđević

Nataša Aksentijević glumica, komičarka i voditeljka jedno je od najpoznatijih i najvoljenijih TV lica u Srbiji, a razlog što je osvojila srca širokog auditorijuma pored njene vesele prirode i harizme jeste i iskrenost koju je publika prepoznala. Između ostalog, ona nikada nije krila probleme sa kojima se suočavala dok je bila na posebnom režimu ishrane. Pokušavajući da skine kilograme sa kojima je dugo kuburila, rešila je da potpuno preokrene svoj život i uzme stvar u svoje ruke kada su njen fizički izgled i zdravlje u pitanju, međutim to je sada očito uticalo na zdravstveno stanje Nataše DNK, kako je mnogi oslovljavaju zbog emisije koju je vodila.  

Naime, šarmantna voditeljka svoje brojne obožavaoce putem društvenih mreža obavestila je da joj je pozlilo nakon predstave, te da je završila u Hitnoj:

 

- Koliko imaš godina? Tačno toliko da hAlter menjam za hOlter. Posle sinoćne predstave bile su ovacije, kao i svaki put, mada ovom prilikom nisam izdržala salve emocija. I srce se jako ubrzalo. Hvala svima iz Hitne pomoći, posebno Dragici. Ne sekirajte se, sve je ok i jedva čekam sledeće igranje "Kako i zašto ubiti muža" - uz fotografiju na kojoj je je prikačena na EKG, aparat kojim se utvrđuje aktivnost srca napisala je glumica pa se zahvalila svom kolegi Peđi Damnjanoviću koji joj je po svemu sudeći prvi pohrlio u pomoć, a zatim dodala:

Pročitajte: Nataša Aksentijević šokirala je mnoge i podigla veliku prašinu u javnosti! Voditeljka otvorila dušu i priznala svoj VELIKI GREH

Instagram

 

- Hvala predivnoj publici, ako moraju tahikardije neka budu zbog vas - u svom šaljivom stilu napisala je ona na Instagramu i pokazala da od humora ne odustaje ni u najtežim životnim trenucima, a publika zabrinuta za zdravstveno stanje Nataše DNK šalje joj nesebičnu podršku i snagu da ovaj problem ona prebrodi bez posledica, te da se u punom sjaju vrati na daske koje život znače.

Paradoks u celoj priči jeste i izjava aktera ove komedije još od pre nekoliko godina kada su oni kroz smeh najavljivali premijeru iste:

- Pre nego što bilo ko odgleda predstavu trebalo bi da se konsultuje s lekarom. (smeh) To bi mogla da bude i najava za našu predstavu "Kako i zašto ubiti muža", jer oni sa srčanim problemima ne bi trebalo da se izlažu tolikoj količini smeha - poručili su tada dugogodišnji prijatelji i partneri na pozorišnoj sceni Peđa i Nataša, kojoj je sada pomoć lekara, nažalost zaista bila potrebna.

Komentari (0)

Loading