Celebrity News

Tajna ljubavnica Marinka Rokvića: OVA poznata žena koju ste gledali na televiziji postala je najveća glavobolja žene Slavice (FOTO)

Autor: | 04/02/2023

Marinko Rokvić i Božen Žumbor dve godine bili su u strasnoj vezi

Tajna ljubavnica Marinka Rokvića: OVA poznata žena koju ste gledali na televiziji postala je najveća glavobolja žene Slavice (FOTO)

ATA Images

Ljubavna priča koju su imali pokojni pevač Marinko Rokvić i Božen Žumbor, preminula vlasnica multimilionske kozmetičke kompanije, dugo je intrigirala javnost što zbog činjenice da je to retka uspomena iz pevačevog života bre braka sa suprugom Slavicom, što zbog činjenice da se o ljubavnom životu Božen tek malo toga znalo, pa ni da li je uopšte bila udavana. Njihova romansa odigrala se pre Marinkovog pomenutog braka a u pitanju je bila duga i turbulentna veza koja je okončana u suzama jer je nakon dve godine zabavljanja pevač bez reči ostavio Božen.

youtube printscreen

 

- Marinko je na nastupu u kafani „Jugoslavija“ u Roterdamu upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane, veoma bogati. Pevač je svima pričao da ništa ne oseća prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, Marinko joj je obećavao brak - svojevremeno je za "Kurir Stars" ispričao jedan Marinkov kolega koji je želeo da ostane anoniman. Kako je otkrio, Marinko Rokvić i Božen Žumbor imali su tada velike zajedničke planove.

Boško Karanović

 

- Rokvić ju je čak ubedio da je našao kuću u kojoj će živeti kad se ona doseli u Beograd. Rekao joj je da je šmeknuo vilu na Bežanijskoj kosi, a Božen mu je, navodno, finansijski pomogla da je kapariše. Posle nekoliko mesece oženio se Slavicom, s kojom ima sinove Nikolu i Marka - ispričao je.

Pročitajte: Kad je moja supruga Slavica u pitanju, strašno sam se zeznuo… Evo kako je Marinko Rokvić govorio o majci svojih sinova

Boško Karanović

 

Marinko Rokvić i Božen Žumbor nikada nakon toga nisu komentarisali svoju vezu u javnosti, pevač se okrenuo porodici sa Slavicom, a kraljica kozmetičke industrije nastavila je sa poslom van zemlje. Bolest ju je savladala 2012. godine i sahranjena je u Koprivnici, u Hrvatskoj, gde je i rođena. Do danas nije sasvim jasno šta se dogodilo sa njenim milionima.

Komentari (0)

Loading