Celebrity News

Greška i muškarac zbog kog se kaje: Posle veze sa Cecom ovaj POZNATI VODITELJ se vratio ženi, ovo su njihove jedine zajedničke fotografije

Autor: | 05/02/2023

Ceca i Andrej Kulundžić imaju romantičnu istoriju

Greška i muškarac zbog kog se kaje: Posle veze sa Cecom ovaj POZNATI VODITELJ se vratio ženi, ovo su njihove jedine zajedničke fotografije

Miloš Nadaždin

Dok je sada već neko vreme zvanično bez partnera, svi se pitaju šta se događa u ljubavnom životu Svetlane Cece Ražnatović ali pevačica odoleva svim spekulacijama. Naučila je to dobro da radi budući da je iza nje poduži staž u medijskom prostoru, a i ranije se suočavala sa brojnim spekulacijama na temu njenih navodnih partnera. Jedna od priča koje pevačica nikada nije potvrdila odnosila se na navodni odnos koji su još davno, 2007. godine izgradili Ceca i Andrej Kulundžić, poznati automobilista koji je folk divi zapao za oko.

Arhiva Hello!

 

Međutim, Ceca i Andrej Kulundžić nikada nisu potvrdili navode da je između njih postojala romansa, ali čini se da to nije bilo ni potrebno. Slike su govorile više od bilo kakvih reči, a bivši par uslikan je jednom prilikom na ljubljanskom aerodromu neposredno pred Cecin koncert u Celju. Odmah nakon toga krenule su do kolaju glasine o njihovoj romansi.

Arhiva Hello!

 

Ceca i Andrej Kulundžić takve priče nisu želeli dodatno da podgrevaju. Pevačica je medijima tada rekla kako ne vidi ništa čudno u tome što je sa Andrejem bila na istom letu za Sloveniju, te da su se i ranije sretali na letovima kao što je bio onaj na relaciji Beograd - Tivat. Međutim, tada nije rekla celu istinu jer je primećeno kako je pomenuti reli vozač bio više nego redovan gost u Cecinoj vili na Dedinju.

Pročitajte: Zgodan, poznat, moćan! Ovo je fudbaler koji je osvojio Cecino srce, pogledajte zajedničku fotografiju

Instagram

 

Kako su upućeni tada komentarisali, Ceca i Andrej Kulundžić imali su ljubav na prvi pogled, jer je pevačica njega opazila još tokom gostovanja u emisiji o automobilizmu koju je Andrej tada vodio. Veza je, ipak, potrajala samo sedam meseci jer je u martu 2008. godine objavljeno da se par razišao ali u vrlo prijateljskom tonu. Glasine su tada kružile o tome kako se Andrej kasnije vratio svojoj bivšoj ženi.

Komentari (1)

Loading
Cvecka

09:39 06.02.2023

Secam se kad je Veljko bio mali da,su ga novinari nesto pitali da li Ceca ima decka a on je rekao: Kod nas samo Andrej dolazi.