Celebrity News

Zgodan, poznat, moćan! Ovo je fudbaler koji je osvojio Cecino srce, pogledajte zajedničku fotografiju

Prvi dečko Svetlane Cece Ražnatović slavni je fudbaler

Zgodan, poznat, moćan! Ovo je fudbaler koji je osvojio Cecino srce, pogledajte zajedničku fotografiju

Cecin ljubavni život pre Arkana malo je poznat javnosti, bar novije generacije nisu sa time upoznate. U očima mladih, pevačica pre Željka Ražnatovića nije volela, ali to nije istina. Istina je da nijednog nije volela kao oca svoje dece. A naivno i devojački bila je zaljubljena čak nekoliko puta, a budući da se prva ljubav zauvek pamti, tako i prvi dečko Svetlane Cece Ražnatović zauzima posebno mesto u sećanju estradne umetnice, te ga i dan-danas u pozitivnom smislu komentariše, naravno kada je za njega pitaju. 

Pročitajte: Stomak do zuba! Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

printscreen

 

Reč je o bivšem igraču Crvene Zvezde Vladanu Lukiću sa kojim je Ceca otpočela romansu kada je imala svega 16 godina, on 18. Godinu dana trajala je priča pevačice i fudbalera, pričalo se i o veridbi, nažalost kada je došlo vreme da on ode na odsluženje vojnog roka odnos je zahladio te su vezu prekinuli. Mediji su nagađali da je estradna umetica tada upravo Vladanu posvetila pesmu „Pustite me da ga vidim“.

Pročitajte: Daleko od idealnog braka: Arkanu je jedna stvar kod Cece JAKO SMETALA, komentarisao je pred svima (FOTO)

 

 

Pre nekoliko godina ponovo su se sreli. Naime, u jednom beogradskom restoranu bivši reprezentativac upriličio je veselje povodom udaje svoje ćerke Sare koja je izrazila želju da joj na venčanju peva niko drugi do Svetlana, što je ona prihvatila, a posle za javnost prokomentarisala.

– Kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi – poručila je Ceca, a evo kako je Vladan ranije pričao o odnosu sa pevačicom:

– To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko.

Pročitaje: Ceca uhvaćena kako se ljubi sa nepoznatim muškarcem: Pao poljubac u porodičnom domu FOTO

 

 

Prvi dečko Svetlane Cece Ražnatović ostao je deo daleke prošlosti zbog čega mlađi fanovi folk dive pa i njen sin Veljko i ćerka Anastasija nisu bili upoznati. Zahvaljujući radoznalim medijima delići jedne velike ljubavi ponovo su oživeli.

Komentari (0)

Loading