Celebrity News

Supruga Branimira Brstine je lepotica svetskog glasa: Sad je jasno zašto ju je sve ove godine krio

Supruga Branimira Brstine ne želi da se eksponira javno

Supruga Branimira Brstine je lepotica svetskog glasa: Sad je jasno zašto ju je sve ove godine krio

Ata Images

Višedecinijska i te kako uspešna karijera nije uticala na jasan stav glumca Branimira Brstine da se u javnosti ne eksponira preterano, a njegovi intervjui koje je svih ovih godina dao mogu se izbrojati na prste. Kada je 2014. izabran za upravnika Ateljea 212, donekle je postao dostupniji medijima, međutim i tada je on isključivo govorio samo o poslu, odgovore na pitanja o privatnosti izbegavajući u širokom luku, te je jedna od tema o kojoj se veoma malo zna, a koja znatiželjnu publiku veoma zanima supruga Branimira Brstine.

Iako nije tajna da je dugi niz godina u skladnom braku iz kojeg ima ćerku i sina, supruga Branimira Brstine nikada se nije pojavila u javnosti, te se o njenom životu apsolutno ništa ne zna osim činjenice koja je očigledna, a to je da sa popularnim glumcem uspešno održava brak više od tri decenije.

Pročitajte: Gledate ga ne televiziji, a pojma niste imali da je ON sin Branimira Brstine! Pravi magnet za žene (FOTO)

ATA Images

 

Glumac se u javnosti samo jednom pojavio sa ćerkom na jednom kulturnom događaju, dok je najmlađi član porodice Brstina, Đuro poznat široj javnosti. On je krenuo očevim stopama i već je postao miljenik ženske populacije.

Pročitajte: Kakav frajer! Sin Branimira Brstine glumi u serijama koje obožavate, a niste znali ko mu je otac! Žene su potpuno lude za njim (FOTO)

ATA Images

 

Ranije se bavio košarkom da bi se preusmerio na glumu, a budući da su ga gledaoci upoznali u seriji „Žigosani u reketu“, te da je na dobrom putu da postane uspešan u svom poslu možda će on jednog dana poželeti da u intervjuima otkrije nešto više o svojoj porodici, a samim tim i žen koja godinama uspešno krije identitet - njegovoj majci i Branimirovoj supružnici.

Komentari (0)

Loading