Celebrity News

Pikseta okupila bogate drugarice: Pogledajte kako se Snežana provodi u Kataru sa Jovanom Joksimović i Brankom Nevistić (FOTO)

Autor: | 29/11/2022

Supruga Dragana Stojkovića Piksija uživa u Kataru u odabranom društvu

Pikseta okupila bogate drugarice: Pogledajte kako se Snežana provodi u Kataru sa Jovanom Joksimović i Brankom Nevistić (FOTO)

Selektor Srbije koji na Mundijalu predvodi našu fudbalsku reprezentaciju ovih dana privlači veliku pažnju kako domaće tako i svetske javnosti, međutim da ni supruga Dragana Stojkovića Piksija koja je spakovala kofere i otputovala u Katar kako bi podržala svog dragog i ceo tim, ništa manje nije u centru zbivanje, govore novinski naslovi.

Snežana Stojković koja je bivšem fudbaleru vetar u leđa više od trideset godina, njegova je najveća podrška i sada, kada se naš tim bori za što bolji plasman na Svetskom prvenstvu, a kada nije na tribinama sa naslednicima Anjom,  Andreom i Markom, supruga Dragana Stojković vreme provodi u odabranom društvu i reklo bi se zaista uživa.

Pročitajte: Venčanje Dragana i Snežane Stojković u Parizu godinama se prepričava - Evo kako su izgledali, mladina venčanica je nešto posebno (FOTO)

Instagram

 

Naime, Piksijeva izabranica rešila je da sebi da oduška te se sa prijateljicama upustila u avanturu i sve to objavila na društvenoj mreži "Instagram". Poznate lepotice, Branka Nevistić, Ivana Mišković Karić kao i voditeljka Jovana Joksimović koje su inače veoma bliske Snežine prijateljice pozirale su bosonoge u sred pustinje i izazvale brojne reakcije fanova, a komplimenti na račun vedrog duha kao i fizičkog izgleda ovih dama nisu izostali.

Pročitajte: Kad Pikseta slavi, okuplja se elita! Pogledajte odevne kombinacije bogatih žena na proslavi rođendana Snežane Stojković (FOTO)

 

 

Pored obilaska plaža, peščanih dina i drugih zanimljivosti koje nudi ova prelepa zemlja, supruga Dragana Stojkovića Piksija sa drugaricama je nesumnjivo obilazila i šoping molove jer svima je poznato da su pomenute dame veliki ljubitelji mode i skupocenih krpica.

Komentari (5)

Loading
Nadica

00:40 30.11.2022

Bas čudna trojka , interesantno ,joksimovicka u svakoj čorbi.....

Second hand

18:04 30.11.2022

Da li znate kako je Piksi upoznao doticnu?! Karao je lik, pa isterao golu iz auta, a ovaj bio human da pomogne da se ne bi smrzla pa joj ponudio prevoz! Zanimljiva ljubavna prica! Pitajte Snezu, ako mi ne verujete!!!

Mikula

16:40 01.12.2022

A i pikseta je nekad bila piksla za istresanje novopridošlih fudbalera samo se desilo da Stojke bude taj koji ce je oženiti.