Celebrity News

Gledate ga ne televiziji, a pojma niste imali da je ON sin Branimira Brstine! Pravi magnet za žene (FOTO)

Sin Branimira Brstine vrlo je talentovan momak, koji zazire od medija

Gledate ga ne televiziji, a pojma niste imali da je ON sin Branimira Brstine! Pravi magnet za žene (FOTO)

Poput slavnog oca, sin Branimira Brstine obožava glumu ali ne i razgovor za medije, što je ironija budući da je svojevremeno studirao komunikologiju. Đuro Brstina nije ljubitelj intervjua, posebno ne onih u kojima je obavezno da otkrije nešto iz svoje privatnosti, u čemu je vrlo sličan kako svom ocu tako i majci, kojoj je pošlo da više od tri decenije sakrije identitet.

Pročitajte: Očeva kopija: Suprugu niko nikada nije video, ćerkino ime i dalje se ne zna, ali sin Branimira Brstine je opasan frajer (foto)

ATA Images

 

Sin Branimira Brstine trenutno studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti i vrlo je uspešan u tome, svojevremeno je čak dobio i jedan angažman zahvaljujući kojeg je postao vidljiv za medije i širu javnost. Reč je o seriji "Žigosani u reketu" u kojoj je on imao malu ali lepu ulogu. Nakon tog prvog pojavljivanja sin Branimira Brstine postao je vrlo intrigantan štampi i portalima, a ako je verovati njegovim drugovima i interesovanje žena za njega se drastično povećalo.

Pročitajte: Svi je OGOVARAJU: Ćerka Dragana Bjelogrlića se popela na sto i igrala pred svima, tatina reakcija iznenadila (FOTO)

 

 

Zgodan, mlad, lep pa još talentovan Đuro Brstina ima sve predispozicije da nastavi da se bavi glumom i možda pretekne jednoga dana svog oca.

Komentari (0)

Loading