Celebrity News

Kratko ošišana i moćna: Ovo je supruga Denisa Šefika, uz takvog muškarca smo i zamišljali baš ovakvu ženu (FOTO)

Porodica Denisa Šefika najjači je pokretač bivšem vaterpolisti

Kratko ošišana i moćna: Ovo je supruga Denisa Šefika, uz takvog muškarca smo i zamišljali baš ovakvu ženu (FOTO)

MN Press

Porodica Denisa Šefika možda je ostala u drugom planu pored brojnih uspeha golmana naše bivše vaterpolo reprezentacije, ali ovaj poznati sportista uvek je voleo da istakne šta u njegovom životu znače supruga Jelena i naslednik David i ćerka Nina bez kojih ne bi imao motivaciju za mnoge podvige. Tako su možda ostale i nedovoljno istaknute uspomene iz perioda kada je tek započinjao porodicu sa Jelenom jer je baš tada cvetala njegova profesionalna karijera. Zato se nedavno pojavila fotografija koja podseća na taj period i koja otkriva kako su Šefik i njegova supruga Jelena izgledali pre više od decenije kada je u njihovim životima prisutan bio samo sin, dok je ćerka još čekala svoje rođenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Porodica Denisa Šefika danas je njegov glavni pokretač, ali ničega ne bi bilo da se nije dogodio sudbinski susret sa njegovom suprugom koji je svojevremeno opisao za "Story".

- Leta 2002. godine u jednom kafiću upoznala nas je moja sestra Caca, koja se frizirala u Jeleninom salonu. Bila je to ljubav na prvi pogled – rekao je Denis, koga je načas prekinuo iznenađeni izraz lica njegove nasmejane supruge, da bi nastavio dalje: -  Posle toga trebalo nam je nekoliko meseci da osnujemo porodicu, a u martu 2003. godine venčali smo se i nekoliko meseci kasnije dobili Davida, kojem sam ja dao ime. Dve godine kasnije stigla je na svet i Nina, istog datuma kada je i moja mama rođena, pa zato ona često voli da kaže kako joj je unuka rođendanski poklon - ispričao je bivši vaterpolista, a porodica Denisa Šefika, kao i sve ostale, ima svoj tajni recept za uspeh.

Pročitajte: Daleko od pogleda: Zavirite u luksuzni stan novog gradonačelnika Aleksandra Šapića u kom živi sa suprugom i sinovima (FOTO)

 

 

- Naš odnos je ponekad zasnovan na mom džangrizanju i njegovoj toleranciji. Najviše mu zameram što usled silnih obaveza ima malo vremena za porodicu. Ali, pomirila sam se već sa tim, mada mi najteže padaju česte selidbe - ispričala je tada Denisova supruga Jelena koja danas sa bivšim vaterpolistom sigurno vodi daleko mirniji život.

Komentari (0)

Loading