Lifestyle

Daleko od pogleda: Zavirite u luksuzni stan novog gradonačelnika Aleksandra Šapića u kom živi sa suprugom i sinovima (FOTO)

Dom Aleksandra Šapića uređen je moderno, uz dominaciju jedne boje

Daleko od pogleda: Zavirite u luksuzni stan novog gradonačelnika Aleksandra Šapića u kom živi sa suprugom i sinovima (FOTO)

Dom Aleksandra Šapića, luksuzan stan na Bežanijskoj kosi, prava je oaza ljubavi i mira u kojoj gradonačelnik Beograda uživa sa suprugom Milicom i sinovima Maksimom i Fedorom.

Dom Aleksandra Šapića krasi neverovatan pogled iz dnevnog boravka u čijem se centru nalazi klavir. Svi detalji prilikom uređenja dnevne sobe, u kojoj dominira bela boja, pažljivo su odabrani, a za to je zadužena Šapićeva supruga Milica.

Pročitajte: "DECA SU ME PROMENILA" - Aleksandar Šapić ima DVA SINA, saznajte kako izgledaju i koji više liči na tatu (FOTO)

 

 

Zeleni detalji savršen su kontrast beloj boji koja dominira prostorom. 

 

 

Svojevrsnu atmosferu u porodičnom domu daje i kamin, koji doprinosi toploj atmosferi koja svakodnevno ispunjava njihov stan.

Pročitajte: Aleksandar Šapić - U svemu u životu smem da omanem,osim u vaspitanju dece

 

 

Graja i smeh neretko se čuju u njihova četiri zida, a omiljeno mesto za okupljanje im je trpezarija u kojoj uživaju u specijalitetima mame Milice.

 

 

Komentari (0)

Loading