Celebrity News

Bolest Mine Lazarević postala je sve vidljivija! Pokušala je da sakrije, ali su deca saznala da boluje od opake bolesti (FOTO)

Zdravstveno stanje Mine Lazarević zabrinjavajuće

Bolest Mine Lazarević postala je sve vidljivija! Pokušala je da sakrije, ali su deca saznala da boluje od opake bolesti (FOTO)

You tube print screeen

Iako može da se pohvali velikih uspesima na pozorišnim daskama koje život znače kao i malim ekranima, popularnu glumicu život van scene nije previše mazio što se odrazilo i na zdravstveno stanje Mine Lazarević. Ona se nadavno susrela sa veoma teškim periodom, prvo sa razvodom, a zatim i sa saznanjem da je obolela od malignog oboljenja. Dijagnostikovan joj je kancer zbog čega joj je izvađena štitna žlezda, a sada je javno otkrila detalje borbe iz koje je na svu sreću izašla kao pobednik.

- Svako ima slabu tačku, ne postoji neko ko je nema. Ja sam ekstrovertna osoba, ne gutam, ne čuvam stres u sebi, imam potrebu sve to da izbacim. Čini mi se da sam posle svega toga osećala potrebu da treba sa svojim okruženjem da podelim slušajte svoje telo, nemojte da ignorišete neke signale koje vam daje, jer te svakodnevnica melje. Malo je vremena da ga posvetiš sebi i provedeš vreme sa sobom - rekla je glumica, a prenosi "Svet".

Pročitajte: Suze neutešne majke - Mina Lazarević prvenca rodila sa 22 godine, a sada su u komplikovanom odnosu! Uopšte ga ne viđam

Instagram

 

- Ignorisala sam signale koje mi je telo davalo, to nema veze sa zdravstvenom neprosvešćenosti i nemogućnosti da se to reši. Nažalost nasledila sam osobinu svoje bake i majke da su mi svi moji bližnji važniji od mene same. Na kraju dođe vreme da moraš nešto da preduzmeš. U prvom momentu nisam znala da se tu nešto dešava i da moram na operaciju, čak sam planirala da nastavim da igram predstave. U pitanju je bila štitna žlezda. Međutim kad je stigao nalaz, morala sam na još jednu operaciju, jer je bio maligan. Nakon saznanja sam otišla u kola da se isplačem jer obično tako ide. U tim trenucima krenu neke misli neizdrživo da ti naviru i ne možeš sebe da smiriš. Kreneš da razmišljaš o deci i o svim stavkama koje treba da središ – izjavila je, a da je zdravstveno stanje Mine Lazarević ozbiljno narušeno ona je neko vreme krila od porodice.

- Dešavalo mi se to da se toliko trudim da se ne vidi da sam operisana da me ni deca ne razumeju, govorili su mi zašto sam stalno smorena. Onda sam ih stavila ispred sebe i rekla, mama se operisala, ali će biti okej. Možda ću biti umorna, možda ću biti neraspoložena, ali morate da me razumete. Ne treba ići u krajnost i sve kriti od dece, ali isto tako verujem da ne treba ni da ih opeterećujete kad su mali nepotrebnim detaljima, ali im treba objasniti na njihov način da razumeju kroz šta prolazite - otvorila je dušu glumica koja je brzo završila na operacionom stolu, posle čega joj je izvađena cela štitna žlezda. Tu su krenule nove brige za glumicu, s obzirom na to godinu dana nije mogla neometano da govori.

Pročitajte: Nema ga više, kuća mi je u crnini - Porodična tragedija Mine Lazarević, svi pružaju podršku (FOTO)

Pozorište na Terazijama

 

- Naravno od operacije moje glasnice su bile u haosu, ne mogu normalno ni da govorim ni da pevam. Kad su mi rekli gledaćemo da rez bude što manji, da se ne vidi, rekla sam doktorima, ma pustite to gledajte mi glasne žice, ja od toga živim. Tad nisam mogla ništa da radim sa svojim glasom, ali nisam odustajala. Ta blokada je trajala više od godinu dana i nastavila sam da forsiram i da pričam i da pevam. Nakon toga sam igrala predstave normalno, jer nisam želela da dozvolim sebi tu vrstu pada - kaže Mina i otkriva detalje o razvodu od bivšeg supruga, baletana Gorana Stanića, od kojeg je 2015. godine doživela je i fizičko nasilje kada ju je pretukao u stanu u kojem su zajedno živeli.

Pročitajte: Stan prepun bolnih uspomena - Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)

Arhiva Hello!

 

- Brak trpi razna iskušenja i živeti sa nekom ne znači da će uvek biti sve lepo i da je uvek blagostanje. Meni je zlostavljanje i kad ti pušiš, a meni smeta nikotin. Sve što radiš, a meni ne prija se može tako gledati. U početku je sve lepo, zaljubljen si, strast, onda svakodnevice povlači neka druga raspoloženja. Pa se upoznajete na različite načine, pa starite različito. Nekad su dva profila zajedno fatalna, a odvojeno su sasvim normalni ljudi. Deca postavljaju jedni drugima razna pitanja jer su iskrena i direktna. Trudila sam se da obavim sa njima razgovore dok ne dođe to sve do njih, ali morali su da prođu pakao u školi tih nekih pitanja i pogleda. Ponosna sam što dele sve sa mnom i imamo otvoren odnos. Objasnila sam svojoj deci da to nije nešto što se samo njima dešava - istakla je Mina.

Zavirite u stan Mine Lazarević u kojem sama odgaja troje dece

Pogledaj galeriju

Komentari (0)

Loading