Celebrity News

Ošišala se do glave i ofarbala u plavo: Promena Tanje Vojtehovski šokirala gledaoce, kako se vama dopada? (FOTO)

Izgled Tatjane Vojtehovski sa početka karijere mnoge će iznenaditi

Ošišala se do glave i ofarbala u plavo: Promena Tanje Vojtehovski šokirala gledaoce, kako se vama dopada? (FOTO)

Luka Šarac

Izgled Tatjane Vojtehovski danas je široj javnosti opšte poznat, mnogi se slažu da joj imidž brinete i odsečan stav veoma lepo stoje, ali dok se taj stav mogao nazreti još pre trideset godina kada je popularna voditeljka i novinarka započinjala svoju karijeru, izgled je svakako bio potpuno drugačiji, praktično do granice neprepoznatljivosti u odnosu na ono što vidimo danas. Tih devedesetih Tanja, naime, bila novinarka novosadske TV stanice NS Plus a na platformi "YouTube" i danas je moguće pronaći kako je tada izgledala.

youtube printscreen

 

Izgled Tatjane Vojtehovski tada je bio toliko drugačiji da je voditeljka nosila kratku plavu kosu a slobodno se može reći da je imidž odgovarao onome kako se tada osećala i ponašala, što je jednom prilikom na "Tviteru" i opisala.

-Ja sam u mladosti bila pankerka, izlazila na Mašinac i u Kazbah (Novosađani znaju), odlične svirke, bivalo da budu šutke, od kojih sam bežala, upadala policija, čisto ako kopate da znate - poručila je tada Tanja.

Pročitajte: Nema čega da se stidi, lepota i jeste u godinama: Tanja Vojtehovski se skinula u minijaturni bikini, fotka je zapalila Instagram (FOTO)

youtube printscreen

 

Voditeljka je na početku karijere vodila emisiju pod nazivom "Stavovi" koja se emitovala na pomenutoj televiziji a upravo iz tog vremena datira izgled Tatjane Vojtehovski koji ovde možete videti. Mnogi se slažu da je tokom vremena prošla kroz veliku vizuelnu transformaciju, a pitanje je šta bi danas Tanja rekla kada bi videla sebe iz ovog perioda.

Komentari (0)

Loading