Lepota

Nema čega da se stidi, lepota i jeste u godinama: Tanja Vojtehovski se skinula u minijaturni bikini, fotka je zapalila Instagram (FOTO)

Izgled Tanje Vojtehovski meta je komentara na društvenim mrežama

Nema čega da se stidi, lepota i jeste u godinama: Tanja Vojtehovski se skinula u minijaturni bikini, fotka je zapalila Instagram (FOTO)

Luka Šarac

Otkako je sa emitovanjem prestala njena autorska emisija “Život priča”, Tanji Vojtehovski kao da se izgubio svaki trag, ona je život i karijeru usmerila u sasvim drugom pravcu, te odlučila da se potpuno povuče iz javnog života. Njeno odsusvo ipak nije uticalo na interesovanje javnosti i popularnost koju je uživala, a spekulacije na temu svakog segmenta života ugledne novinarke i nakon njenog povlačenja sa javne scene ne prestaju. Koliko je poštovana i cenjena dovoljno govori činjenica da je nisu zaboravili gledaoci kojima je takođe oduvek bio interesantan i stil kao i celokupan izgled Tanje Vojtehovski.

Oduvek je voditeljka važila za damu specifičnog stila i ukusa koja elegantno-poslovne kombinacije iznosi sa posebnim šmekom, međutim Tanju u bikiniju retko ko je imao prilike da vidi, pa je iz tog razloga njena najnovija fotografija izazvala ogromnu pažnju.

Pročitajte: Kako su samo zgodni i zaljubljeni u toplijim krajevima - Tanja Vojtehovski uslikana sa novim dečkom na plaži, sve puca od ljubavi (FOTO)

Instagram

 

Ona se odlučila da prve dane hladnog januara provede na Maldivima, tačnije ostrvu Dhiffushi odakle nas svakodnevno izveštava o svim aktivnostima, međutim pored prelepog ambijenta, njene pratioce je oduševio i prirodan izgled Tanje Vojtehovski kojim se pohvalila.

Naime, njen post na "Instagramu" u interesantnom bikiniju i bez trunke šminke na licu nije mogao proći bez brojnih komentara. Bivša voditeljka pobrala je mnoštvo komplimenata na konto vitke linije i lepote kojom pleni, a mnogi su se složili da odaje utisak veoma srećne i ispunjene žene, a po mišljenju mnogih najverovatnije i zaljubljene.

Pročitajte: Osmeh je ponovo na licu - Tanja Vojtehovski se topi u zagrljaju poznatog i zgodnog muškarca! Pogledajte prvu fotku

Instagram

 

Tanja Vojtehovski svoje godine nikada nije krila, sa ponosom ističe da je zakoračila u šestu deceniju, a jednom prilikom za medije je izjavila da je drastično promenila način života i ishrane.

‒ Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone. Otkako sam promenila način ishrane, nisam se nijednom izmerila. Štaviše, nemam vagu. Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram da priznam da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje - istakla je kroz smeh Tanja za magazin "Hello".

Komentari (0)

Loading