Celebrity News

Ne mogu očima da se gledaju: Kako je Srđan Đoković UVREDIO snaju Jelenu, evo na čiju stranu je stao Novak

Autor: | 19/02/2023

Jelena i Srđan Đoković potpuno drugačije vide porodičnu budućnost

Ne mogu očima da se gledaju: Kako je Srđan Đoković UVREDIO snaju Jelenu, evo na čiju stranu je stao Novak

Titula koju je Novak Đoković krajem januara osvojio u Australiji izazvala je mnogo radosti među njegovim navijačima, a sada je konačno došlo i vreme da se ona proslavi kako dolikuje među njegovim sunarodnicima pa je sinoć upriličeno slavlje ispred njegovog restorana na Novom Beogradu gde je ispaljen i spektakularni vatromet. Bila je to ujedno i prilika da cela njegova porodica bude na okupu, što znači da su zajedno na proslavi bili Jelena i Srđan Đoković, supruga i otac najboljeg tenisera, što ne bi bilo ništa čudno da nije poznato kako su u poslednje vreme otvoreno iskazivali međusobna neslaganja.

Boško Karanović

 

Naime, Jelena i Srđan Đoković u prethodnih godinu dana iskazivali su različite stavove u više navrata, kako onda kada se trebalo javno izboriti sa krizom koja je zatekla Novaka u australijskom pritvoru gde je njegova supruga želela da ostane izvan otvorene porodične kampanje, tako i onda kada je Srđan u izjavama govorio o budućim porodičnim koracima Jelene i njegovog sina s kojima ona očigledno nije saglasna.

Pročitajte: BOLEST Srđana Đokovića uzela maha! Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

Kurir sport printscreen

 

Novakov otac je, naime, ne tako davno dao izjavu u kojoj otkriva da će teniser i njegova supruga po okončanju Noletove karijere doći da žive u Srbiji zbog čega se ona požalila Novaku a čak se i on složio s Jelenom da to nije bilo primereno jer ni sam par još uvek ne zna gde će živeti jednog dana. Od tada Jelena i Srđan Đoković nisu mogli biti viđeni zajedno u javnosti, sve do sinoć kada su zajedno slavili u Beogradu Noletov uspeh u Australiji. Oni koji ih poznaju kažu da je ovo bilo jer bi svaki drugačiji scenario i te kako podstakao glasine o njihovom ionako već narušenom odnosu. 

Komentari (2)

Loading
Taki

00:14 20.02.2023

Nikada neću moći da razumem čemu mešanje roditelja u brak dece. Ne treba to raditi. Budite podrška ali ne zaprska.

Nebojša

12:30 20.02.2023

Iskreno se divim Novaku ali ga i zalim ,,,,, Otac je u pravu sto posto .