Celebrity News

Tuga: Arijana Mihajlović na Sinišin rođendan objavom svima slomila srce, stiže joj podrška sa svih strana (FOTO)

Objava Arijane Mihajlović otkriva njenu veliku sreću

Tuga: Arijana Mihajlović na Sinišin rođendan objavom svima slomila srce, stiže joj podrška sa svih strana (FOTO)

Profimedia

Kada je pred kraj prošle godine bitku sa opakom bolešću izgubio Siniša Mihajlović, njegova srodna duša i saputnica koja je bila uz njega do poslednjeg dana u tom momentu izgubila je deo sebe, svog srca i duše. Široki osmeh po kojem je bila prepoznatljiva i koji ju je krasio godinama unazad, nakon velike tragedije nestao je sa njenog lica i jedino u čemu ona sada uspeva da pronađe utehu jesu njena deca i malena unuka Violante koja je posebnu radost unela u njihove živote. Često na društvenim mrežama možemo videti porodične fotografije, posebno one iz prošlosti kada je porodica bila srećna i na okupu, a upravo jedna takva objava Arijane Mihajlović osvanula je na njenom "Instagram" nalogu i raznežila mnogobrojne pratioce.

Naime, naslednica Mihajlović, Viktorija koja je i te kako bila vezana za prerano preminulog oca proslavila je ovog vikenda 26. rođendan, i to je bio jedan od lepih povoda da Arijana podeli staru uspomenu ne skrivajući koliko je tada bila srećna.

Pročitajte: Morala je da objavi i pokaže svima - Arijana Mihajlović NASTAVILA DALJE, evo ko je zaslužan za njen osmeh i sreću

Instagram

 

Uz emotivnu pesmu i fotografiju na kojoj sa blistavim osmehom, kakav se na njoj sada retko može videti, u naručju drži tada bebu Viktoriju, ona je svojoj ćerki na najlepši način poželelela najlepše želje.

Objava Arijane Mihajlović koju je i Viktorija takođe podelila na svom nalogu, dirnula je i izazvala najlepše emocije brojnih virtuelnih prijatelja koji su se pridružili čestitkama u nadi da će se Sinišina udovica ponovo tako smejati.

Danas bi Siniša slavio rođendan, pa je Arijana objavila fotografiju sa voljenim suprugom sa rečenicom "Srećan rođendan u raju". 

https://www.instagram.com/p/Co3J-YRsZha/

Slavni fudbaler i trener danas bi napunio 54 godine. 

Komentari (0)

Loading