Celebrity News

Ovo će vam slomiti srce: Pogledajte fotografiju Novaka Đokovića i Siniše Mihajlovića iz bolnice u Bergamu mesec i po dana pred Mihin odlazak

Novak Đoković i Siniša Mihajlović bili su veliki prijatelji

Ovo će vam slomiti srce: Pogledajte fotografiju Novaka Đokovića i Siniše Mihajlovića iz bolnice u Bergamu mesec i po dana pred Mihin odlazak

Profimedia

Novak Đoković danas je nakon pobede nad Stefanosom Cicipasom osvojio svoj 10. Australijan open i obradovao čitavu Srbiju, ali i armiju navijača u svetu koji ga vole, poštuju i podržavaju. Ova titula ima veliku važnost i težinu, o čemu govori i izliv Noletovih emocija koje je prilike imo da vidi ceo svet, posebno nakon svega što je teniser prošle godine preživeo u Australiji, ali i zato što je 22. grend slem titula, te se sad Đoković izjednačio sa Rafaelom Nadalom u tom segmentu. Zaslužene čestitke pristižu sa svih strana, oglasio se i predsednik Srbije, međutim najemotivnija čestitka stigla je od porodice Mihajlović, tačnije Mihinog brata Dražena, što ne čudi ako uzmemo u obzir da su Novak Đoković i Siniša Mihajlović bili izuzetni prijatelji.

- Veliki Nole, čestitamo šampione! – napisao je Dražen, uz fotografiju svog brata i Novaka iz bolnice, a ovaj gest mnoge je raznežio. 

Pročitajte: LOŠE VESTI iz Australije na dan finala - Evo šta se desilo između Novaka i Srđana Đokovića, Dijana uplakana

Telegraf.rs

 

Đoković je neposredno pre Mihine smrti obišao našeg legendarnog fudbalera u bolnici kako bi mu pružio podršku u najvećoj borbi što je Mihi mnogo značilo. Naš najbolji teniser tada je učinio sve da ga uteši i oraspoloži, a na kraju razgovora poželeo je i da ga zagrli. Niko se tada nije nadao da će to biti njihov poslednji susret, jer nas je legendarni fudbaler samo mesec dana kasnije napustio.

Inače, prošle godine kada je Nole pretrpeo pravu torturu u Australiji, jedan od prvih koji je stao u njegovu odbranu bio je upravo tragično preminuli Siniša Mihajlović koji je tada okrivio organizatore. 

Pročitajte: Porodica se okupila oko Sinišinog kovčega, ćerke slomljene - Rim se oprašta od Siniše Mihajlovića (FOTO)

Guliver Getty Images

 

- Nezgodna je situacija, po mom mišljenju, krivi su organizatori. Morali su da slede smernice Vlade i ne garantuju Đokoviću da može da igra. Ako je već otišao u Australiju, to znači da su postojali medicinski uslovi da mu daju izuzeće. Po mom mišljenju, on je žrtva i nije glavni odgovorni za ovu zbrku. Besmisleno je da najbolji igrač sveta bude zaključan u hotelu za deportovane, čak iako to baca svetlo na stanje onih koji traže azil. Morali su da poštuju pravila. Svojim činjenjem samo su napravili od Novaka anti-vaks heroja - zaključio je slavni sportista tada, te svima stavio do znanja koliko poštovanja su Novak Đoković i Siniša Mihajlović gajili jedan prema drugom.

Komentari (0)

Loading