Celebrity News

I BOGATI PLAČU! Ćerka Filipa i Madlene Cepter otkrila SA KIM već dugo muči muku: Poželite mi sreću s ovim prokletim... (FOTO)

Ćerka Filipa i Madlene Cepter požalila se prijateljima na Instagramu

I BOGATI PLAČU! Ćerka Filipa i Madlene Cepter otkrila SA KIM već dugo muči muku: Poželite mi sreću s ovim prokletim... (FOTO)

Poznati beogradski bračni i biznis par koji je napravio imperiju u Švajcarskoj - Filip i Madlen Cepter imaju usvojenu ćerku, koja otkako je ušla u njihov život postala je centar sveta svojih bogatih roditelja. Mlada, lepa, uspešna, pametna, popularna... to su neki od epiteta kojima bi se mogla opisati Ema Cepter za koju često kažu da živi bajku o kakvoj mnogi mogu samo da sanjaju. Ipak, o njenom tajanstvenom životu, ne zna se mnogo, sem da živi i studira psihologiju u Londonu, da studije uspešno privodi kraju i da uživa u luksuzu daleko od očiju javnosti. Iako je u poslednje vreme aktivnija na društvenim mrežama, ćerka Filipa i Madlene Cepter detalje iz svoje svakodnevnice ne deli na tacni, međutim s vremena na vreme ona napravi izuzetak, što je slučaj i sada. 

Pročitajte: Ema, sve ti se vidi - Ćerka Filipa i Madlene Cepter objavila sliku iz kupatila, mama i tata će POLUDETI zbog ovoga (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

 

 

 

Naime, usvojena ćerka jednog od najbogatijih srpskih parova odlučila je da se požali virtuelnim prijateljima na Instagramu kojih broji preko 14 hiljada i sa njima podeli muke koje je muče, a u pitanju su, ni manje ni više, nego fakultetske.

Pročitajte: Tajni život bogatašice - Evo kako živi Ema Cepter, usvojena ćerka Filipa i Madlene (FOTO)

Instagram

 

- Poželite mi sreću sa ovim prokletim ispitima - napisala je ćerka Filipa i Madlene Cepter u opisu fotografije na kojoj pozira vidno neraspoložena i iscrpljna zbog obimnog gradiva, a njena objava naišla je na razumevanje i podršku armije fanova koji se u ovom momentu nalaze u sličnoj situaciji.

Komentari (0)

Loading