Celebrity News

Lepa Brena i Senidah u muzičkom okršaju veka: Red Bull SoundClash 2. juna na Donjem Kalemegdanu

Šta bi se dogodilo da Lepa Brena peva “Behute” i “Mišiće”? Ili da Senidah peva “Čik pogodi” i “Robinju” ili da neke od pesama pevaju zajedno? Ne morate da zamišljate jer nestvarno postaje stvarnost na Red Bull SoundClash-u! Na Donjem Kalemegdanu 2. juna jedna Jugoslovenka - Lepa Brena i jedna Balkanka – Senidah će svaka na svojoj bini, jedna nasuprot druge, sukobiti svoj talenat, kreativu i energiju. Koja će odneti pobedu?

Lepa Brena i Senidah u muzičkom okršaju veka:  Red Bull SoundClash 2. juna na Donjem Kalemegdanu

Promo

Spremite se za muzički događaj godine dok dve legende svojih žanrova, jugoslovenska ikona pop-folka Lepa Brena i balkanska trap kraljica Senidah, izlaze na scenu u uzbudljivom obračunu jedinstvenog formata Red Bull SoundClash!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Bull Srbija (@redbullrs)Ovaj autentični događaj iz Red Bull radionice već uveliko osvaja svet, a sada stiže i u Srbiju! Jedinstveni koncept podrazumeva dve muzičke zvezde na dve bine, a publika u sredini odlučuje pobednika. Kroz različite runde, zvezde ovogodišnjeg izdanja staviće svoju kreativnost, umeće i talenat na test, izvodeći svoje pesme u originalnim i novim aranžmanima, ali i pesme svoje suparnice. 

Promo

 

Red Bull SoundClash je više od koncerta i spektakla - ovo je proslava muzike u kojoj umetnici pokazuju svoje veštine i svestranost u takmičenju koje se zagreva svakom rundom. Bilo da ste fanovi jedne ili obe umetnice, bićete počašćeni svežim i jedinstvenim verzijama najvećih hitova Lepe Brene i Senide. 

Promo

 

Ograničen broj ulaznica za ovaj jedinstveni muzički događaj u prodaji su od danas putem online platforme - https://cooltix.rs/event/63f4a8fb3b3792443063d2b0

Komentari (0)

Loading