Celebrity News

Da li vam je lepša od Dajane? Pogledajte jedinu fotografiju prve žene Žike Jakšića, evo u kakvom su danas odnosu

Prva supruga Žike Jakšića malo je poznata javnosti

Da li vam je lepša od Dajane? Pogledajte jedinu fotografiju prve žene Žike Jakšića, evo u kakvom su danas odnosu

ATA Images

Muzički producent Žika Jakšić svoj privatni život krije daleko od javnosti, o njegovom ljubavnom životu se malo toga zna, naročito kada se radi o njegovoj prvoj supruzi. Ipak sada se pojavila fotografija na kojoj se vidi Žika koji pozira sa prvom suprugom Snežanom.

Gaja/Star

 

Snežana je i do dan danas ostala misterija za javnost, ali kako internet pamti sve, sada je pojavila fotografija po kojoj se može zaključiti da je ona definitivno suprotnost Dajani Paunović, što je ključna razlika između, budući da nije javna ličnost, ali i da ima crnu kosu.

Pročitajte: Svaka porodica ima svoje probleme i TAJNE: Otkriveno kako se stariji sin Žike Jakšića ponaša prema Dajaninom sinu Dušanu (FOTO)

Instagram

 

Snežana i Žika su imali izuzetno dobar odnos, dosta se spekulisalo u medijima da li je njihov brak bio idealan, a Jakšić nikada nije krio da je svojoj supruzi zahvalan što brine o njihovom sinu Andriji. 

– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent.

Komentari (0)

Loading