Celebrity News

Sve nas je šokirao! Ponovo idem pred matičara: Evo ko je NOVA DEVOJKA Ognjena Amidžića (FOTO)

Nova partnerka Ognjena Amidžića mogla bi da takođe završi u braku sa poznatim voditeljem

Sve nas je šokirao! Ponovo idem pred matičara: Evo ko je NOVA DEVOJKA Ognjena Amidžića (FOTO)

Luka Šarac

Još otkako se razveo od supruge Danijele Dimitrovske nije poznato da li je nova partnerka Ognjena Amidžića ušetala u život poznatog voditelja, ali on je nedavno dao intervju u kojem je nagovestio da ne samo da bi to moglo da se dogodi već i da sebe lako može da zamisli ponovo u ulozi oženjenog čoveka, što je mnoge iznenadilo jer od razvoda nije govorio na tu temu.

Instagram

 

- Ni u jednoj fazi života meni devojke nisu prilazile i smatram da ni ne trebaju. Uvek je bilo obrnuto, jer muškarci to treba da čine. Sa druge strane, apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka - izjavio je voditelj i dodao šta bi nova parrtnerka Ognjena Amidžića morala da ima kako bi ga dovela do takve odluke.

Pročitajte: Ovde se uselio posle razvoda: Ognjen Amidžić otkrio kako sada izgleda njegov dom, ovde je mali Matija presrećan (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnetka mora da ima bukvalno sve - zagonetno je izjavio poznati voditelj a eventualna nova partnerka Ognjena Amidžića koja bi volela da se zatekne u takvoj ulozi neka protumači šta sve ulazi u te kriterijume.

Komentari (0)

Loading