Lifestyle

Ovde se uselio posle razvoda: Ognjen Amidžić otkrio kako sada izgleda njegov dom, ovde je mali Matija presrećan (FOTO)

Dom Ognjena Amidžića nakon razvoda luksuzna je nekretnina

Ovde se uselio posle razvoda: Ognjen Amidžić otkrio kako sada izgleda njegov dom, ovde je mali Matija presrećan (FOTO)

Do pre par meseci dom Ognjena Amidžića bila je raskošna nekretnina od stotinak kvadrata. Nakon razvoda voditelj se odlučio za mnogo manji prostor, ali ništa maje luksuzan i prostran. Predivan stan na Dedinju smešten u blizini zgrade TV Pinka, gde je on ranijih godina živeo postao je njegov skriveni kutak kome jedino još njegov sin Matija ima pristup. Ognjen se potrudio da novi dom prilagodi nasledniku, opremio ga je po svom nahođenju, dok je sinovljevu sobu dekorisao u savetu sa njim samim.

Pročitajte: Više se ne krije: Ognjen Amidžić nastavio dalje, evo sa kim se viđa posle RAZVODA (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Danijelin i Ognjenov sin obožava kada vreme provodi sa tatom, češće nego inače on je u njegovom novom stanu, čemu svedoči fotografija nastala oko praznika. Naime, voditelj se pohvalio slikom na kojoj sa naslednikom pozira u pridžamama novogodišnjeg dezena. Situaciju je opisao rečima "Postnovogodišnji krindž".

Pročitajte: Ceca i Ognjen Amidžić progovorili posle 4 godine! Posvađali su se zbog OVE pevačice FOTO

Instagram

 

 

Budući da su otac i sin za potrebe fotografisanja pozirali ispred ogledala u kupatilu, šira javnost mogla se uveriti u to kako dom Ognjena Amidžića nakon razvoda izgleda ili bar jedan njegov deo. Bež pložice na zidovima svima su zapale za oko te su krenula tumačenja da je i ovoga puta voditelj uspeo da sredi svoj životni  prostor onako kako dolikuje.

Komentari (0)

Loading