Celebrity News

Moj muž Novak ima LJUBAVNU AFERU SA STRANE: Jelena Đoković jutros šokirala ceo svet saopštenjem, evo šta je sve napisala

Jelena i Novak Đoković danas imaju veliki razlog za slavlje

Moj muž Novak ima LJUBAVNU AFERU SA STRANE: Jelena Đoković jutros šokirala ceo svet saopštenjem, evo šta je sve napisala

Dalibor Danilović

Jelena i Novak Đoković danas imaju novi razlog za slavlje, ali zajedno s njima i milioni navijača najboljeg svetskog tenisera koji danas upravo proslavlja što se na takvoj poziciji nalazi punih 378 nedelja što je apsolutni rekord koji je do sada držala teniserka Štefi Graf. Supruga najboljeg tenisera posebno je ponosna na ovakav uspeh njenog muža pa je to podelila i sa celim svetom, naravno - na društvenim mrežama.

 

 

Naime, supruga najboljeg tenisera objavila je snimak na kojem Jelena i Novak Đoković zajedno plešu kako bi proslavili i to uz pesmu "Simply The Best" Tine Tarner.

- Novak je najbolji teniser sveta najduže u istoriji tenisa. 378 sedmica i brojimo. Ponosno slavim ovu Novakovu ljubavnu aferu o kojoj bruji ceo svet, a žena se ne ljuti - kroz šalu je poručila Novakova supruga.

Pročitajte: Stiže beba! Novak presrećan očekuje prinovu: Porodica Đoković nestrpljiva da čuje ime dečaka (FOTO)

 

 

Dok Jelena i Novak Đoković zajedno slave njegov uspeh, odmah su usledioe brojne javne čestitke porodice, prijatelja, javnih ličnosti i mnogobrojnih fanova našeg sportiste. Da li vam se dopadaju Noletovi plesni koraci na koje se za ovu priliku odvažio pred kamerama?

Komentari (0)

Loading