Celebrity News

Stiže beba! Novak presrećan očekuje prinovu: Porodica Đoković nestrpljiva da čuje ime dečaka (FOTO)

Autor: | 17/02/2023

Porodica Đoković neizmerno se raduje prinovi

Stiže beba! Novak presrećan očekuje prinovu: Porodica Đoković nestrpljiva da čuje ime dečaka (FOTO)

Profimedia

Kada je porodica Đoković u septembru prošle godine upriličila dvodnevnu proslavu za pamćenje na crnogorskom primorju gde su se na večnu ljubav zavetovali Đorđe Đoković i Saška Veselinov, u medijima se još tada moglo načuti da je mlada voditeljka i modna dizajnerka u blagoslovenom stanju. Ipak, ove radosne vesti ona je tek nedavno potvrdila i o budućoj ulozi od tada otvoreno govori, dok se Đorđe na tu temu tek sada oglasio i otkrio kako se oseća.

Pročitajte: Velika tajna Dijane Đoković otkrivena - Srđan je sa suprugom sinovima sve objasnio, UPOZNAJTE MILICU (FOTO)

Đorđe Bukvić, Lazar Kovačević, Nikola Vulikić

 

Mladi par je izjavio da je još na početku svoje veze odredio koja će im biti imena za decu.

- Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u zadnji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću biti tajanstvena ovog puta - rekla je jednom prilikom snajka porodice Đoković za domaće medije.

Pročitajte: Pogled puca na ceo grad, dnevna soba kao iz časopisa - Zavirite u novi dom Saške i Đorđa Đokovića, ovakav luksuz nismo dugo videli (FOTO)

Instagram

 

Najmlađi Noletov brat  trenutno vredno radi na organizaciji turnira „Srpska open“, koji počinje 16. aprila i koji će, kako kaže, pasti baš u periodu kada se može očekivati i proširenje njihove porodice.

- To će biti jako izazovno, pošto se sve događa u par dana. Porodica je uvek na prvom mestu, tako je bilo i uvek će biti. Posao je apsolutno bitan, ali porodica kad dođe to je broj jedan. Hvala Bogu, imam ozbiljnu ekipu iza sebe. Sve je tu u tom nekom periodu će se desiti, tako da željno iščekujemo - ispričao je nedavno za "K1" Đorđe, a kako je od svadbe prošlo šest meseci, porodice mladenaca već pripremaju novo, veliko slavlje kada će porodica Đoković postati bogatija za još jednog člana.

Pročitajte: PRELEPO! U dom Đorđa Đokovića i Saške Veselinov stigla je Zara, fotografija bebe će vam naterati suze na oči

ATA images

 

- Krajem marta u našu porodicu stiže dečak. Mene intuicija ne vara, imala sam taj osećaj od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju - kaže Saška koja će se poroditi u našoj prestonici.

- Da, odlučila sam da se porodim u Beogradu. Imali smo razne mogućnosti i opcije, ali sam, na svu sreću, pronašla pravi tim koji mi vodi trudnoću. Najbitnije je da sve prođe kako treba, imam poverenje u naše zdravstvo.

Kako je izgledalo svadbeno veselje Saške i Đorđa Đokovića pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading