Celebrity News

Bivša supruga Dragana Đilasa je prelepa žena, ali njihov razvod je bio UŽASAN i BURAN: Evo kako ona izgleda i koliko mu je uzela (FOTO)

Bivša suruga Dragana Đilasa i političar razveli su se 2015. godine

Bivša supruga Dragana Đilasa je prelepa žena, ali njihov razvod je bio UŽASAN i BURAN: Evo kako ona izgleda i koliko mu je uzela (FOTO)

ATA Images

Kao i obični smrtnici i naši političari imali su emotivne lomove i veze koje vremenom iz različitih razloga puknu, međutim nisu samo veze te koje ne opstaju, veliki broj moćnih ljudi sa političke scene iza sebe ima bračne krahove, a jedan od njih je i nekadašnji gradonačelnik Beograda koji ima dve bivše pozicije kao suprug i četvoro dece. Razvod je nešto što na ne tako lep način obeležava nečiji život, posebno kada je u pitanju javna ličnost što je i ovde slučaj, pa su bivša supruga Dragana Đilasa i političar jedno vreme punili novinske stupce.

Pročitajte: Završila je prestižne britanske škole - Ova prelepa plavuša je ćerka Dragana Đilasa FOTO

Facebook

 

Naime, bivši predsednik DS-a i gradonačelnik ranije je bio u braku s Milicom Delević, bivšom direktorkom Kancelarije za evropske integracije. Iz tog braka, koji je okončan 2007. godine, ima dve ćerke, Sofiju i Jovanu, a u žižu javnosti, negov ljubavni život dospeo je početkom 2015. godine kada se razveo od druge supruge Ive.

Đilas je Ivu upoznao u Institutu za transfuziju krvi, gde je ona radila kao lekar. Dve godine nakon razvoda od prve supruge Milice, sklopio je građanski brak sa Ivom septembra 2009. godine, a na „večnu ljubav“ zarekli su se 19. septembra 2010. i u Kapeli Svetog Simeona Mirotočivog u Patrijaršiji. 

Pročitajte: Ljubav Ane Dabović bio je ovaj poznati političar, razlika od 23 godine nikada im nije smetala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Ipak, do burnog kraja braka iz kojeg imaju sina Vuka i ćerku Anu, došlo je posle četiri godine, kada je, prema pisanju "Kurira", političar spakovao kofere i napustio porodični stan na Vračaru. Iva se, za razliku od supruga koji je zbog funkcije koju obavlja uvek bio izložen javnosti, nikada nije eksponirala i bila je vrlo povučena. Retko su se zajedno pojavljivali na događajima, a poslednji put su zajedno viđeni na koncertu Frajli održanom 2013. godine u Sava centru.

Inače, bivša supruga Dragana Đilasa, Iva nakon razvoda navodno je tražila osam miliona evra, i to nekretnine u vrednosti od četiri miliona i isto toliko u novcu. Đilasu ovo nije bio prvi put da plati slobodu, jer ga je i prvi brak skupo koštao, pa je tako prvu suprugu Milicu isplatio pozamašnom svotom novca. Naime, kako su pisali domaći mediji Đilas i Delevićeva su nakon kraha braka negovali poslovni odnos - preko jedne firme u kojoj su imali po 25 odsto vlasničkog udela, međutim, Đilas je otkupio akcije bivše žene i za to je isplaćeno 3,6 miliona evra.

Komentari (0)

Loading