Celebrity News

Bivša žena potpisala razvod, Mašan Lekić ODMAH organizovao VENČANJE: Pogledajte prve fotografije, mladina venčanica kao iz filma

Venčanje Mašana Lekića i Kristine Nikolić očekivalo se proteklih godinu, dve

Bivša žena potpisala razvod, Mašan Lekić ODMAH organizovao VENČANJE: Pogledajte prve fotografije, mladina venčanica kao iz filma

Boško Karanović

Nakon što se doznalo da se autor emisije "Iza rešetaka" Mašan Lekić rastao od voditeljke Mire Lekić sa kojom ima ćerku Miu, te da je uplovio u ljubavnu vezu sa asistenstkinjom Kristinom Nikolić i sa njom dobio mezimicu Zoi, svi su pohitali da doznaju nešto više o životu novinara, koji pre toga nije mnogo bio u zoni medijskog interesovanja. Dve godine je voditelj poznat po emisijama crne hronike bio u samoj žiži, a za to vreme o njemu, njegovoj staroj i novoj izabranici saznalo se mnogo toga. Između ostalog, došlo se do informacija da se Mašan i Mira, još uvek zakonski nisu razveli, što je u neku ruku opravdalo činjenicu što se sa majkom svoje mlađe ćerke Zoi on odmah po rastavi nije oženio. Venčanje Mašana Lekića i Kristine Nikolić očekivalo se protekle dve godine, nažalost izostalo je.

Pročitajte: Tata se razveo od mame i zasnovao porodicu sa drugom: Evo kako je ćerka Mašana Lekića iz prvog braka prihvatila novu sestru

Boško Karanović

 

Do organizacije svadbenog veselja u režiji zaljubljenog para došlo je tek pre par dana, što je ponovo privuklo veliku medijsku pažnju uprkos tome što nije bilo reči o pravom venčanju, već o onom za potrebe snimanja Mašanove emisije, na kojoj Kristina radi kao asistent i konsultant.

Pročitajte: Godinu i po dana od rođenja ćerke, Mašan Lekić i izabranica Kristina OBRADOVALI JAVNOST NAJLEPŠIM VESTIMA! Svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Zaljubljeni par za tu priliku angažovao je glumce, koji su u kostimima mladenaca stali pred matičara i prelepih ružama okićenih rajskih vrata. Kristina je sve to snimila pa objavila na "Instagramu" kao tizer onoga što će njihova verna publika u narednoj emisiji gledati.

Pročitajte: Bila je zgodna i mršava: Mira Lekić dve godine posle razvoda neprepoznatljiva (foto)

Instagram

 

Nakon ovog kratkog kadra, koji je samo na tren zbunio javnost, svi su se zapitali kada će se to zaista dogoditi venčanje Mašana Lekića i Kristine Nikolić i postoji li još uvek nešto što emotivne partnere sprečava u tome. 

 

Komentari (2)

Loading
Duda

18:14 03.03.2023

Mita Lekic odlivan voditelj, dostojansstvena, srxacna lepa zena velimi profesionalac. Masan je jedan antipatican lik.