Celebrity News

Seda kosa, može da mu bude ćerka: Evo ko je muškarac sa kojim je žena prevarila Kuburu i rasturila im brak (FOTO)

Autor: | 01/03/2023

Bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure takođe je uhvaćena u prevari

Seda kosa, može da mu bude ćerka: Evo ko je muškarac sa kojim je žena prevarila Kuburu i rasturila im brak (FOTO)

Ata Images

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić u braku su bili više od 20 godina i kao krunu ljubavi dobili dva sina, a prvi jasan dokaz da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže bio je kada je glumac uslikan kako u javnosti razmenjuje nežnosti sa mladom producentkinjom. U pitanju je bila Petra Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri meseca u tajnoj vezi. Fitnes instruktorka je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju, nakon tog skandala, sada bivši supružnici, nisu se oglašavali, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno odlučivši da svom braku pruže još jednu šansu. Ipak, nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize, pa je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem, a sada već bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure mužu je tada vratila milo za drago.

Naime, Marija Savić uslikana je u društvu nepoznatog muškarca, sa kojim je u jednom restoranu razmenjivala nežnosti, a o svojoj prevari pre nekoliko godina za "Blic" je izjavila:

Pročitajte: Razvod ga UNIŠTIO - Kubura se ugojio više od 15 kilograma, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je Marija svojevremeno.

Inače, kada je isplivala priča o Kuburinoj prevari, Marija je dugo ćutala, a onda je odlučila da progovori:

- Ljudi su me kritikovali što ne pridajem tome previše pažnje. Mnogo mi više znači da se priča o rezultatima, o nečemu što smo uradili. Privatno uvek ode u neku drugu krajnost, sve je to u današnje vreme pomešano, znam ja to... Ostala sam pri tome da nijednu izjavu nisam dala o tome ni tada, pa neka tako i ostane - rekla je bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure tada, dok je glumac sa druge strane uvek tvrdio u medijima da je sa njom ostao u dobrim odnosima.

Pročitajte: Kad ti ovakva žena UNIŠTI BRAK - Evo kako izgleda 20 godina mlađa Kuburina ljubavnica sa kojom je prevario ženu Mariju (FOTO)

Petar Đorđević

 

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - pričao je on jednom prilikom i oktrio kako su sinovi Aleksa i Vanja reagovali na razvod.

- Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome - istakao je  za naš magazin.

Komentari (2)

Loading
Crni

10:11 03.03.2023

Kubura slab muškarac. Ako ne možeš da opslužiš ženu i švalerku, a da one to ne primete. Slab si muškarac. Pa nećeš svaki put da se razvodi kad nešto kreneš sa strane.

Katarina

10:58 03.03.2023

Ona rasturila brak? Gdin Srećković je prvi započeo.