Celebrity News

Ni poznati otac ni Survivor nisu pomogli: Evo gde je završila Mina Nikolić i šta danas radi da bi preživela (FOTO)

Ćerka Marka Nikolića još uvek čeka pravu priliku

Ni poznati otac ni Survivor nisu pomogli: Evo gde je završila Mina Nikolić i šta danas radi da bi preživela (FOTO)

Ćerka Marka Nikolića, Mina, pojavila se u prvoj sezoni "Survajvera", kada je kao mlada glumica, koju smo videli u svega par televizijskih projekata, otkrila čija je ćerka. Baš zbog toga što karijeru nije želela da gradi na očevom imenu, uloge je pažljivo birala, pa smo je gledali u serijama "Žigosani u reketu", "Mama i tata se igraju rata", "Jutro će promeniti sve" i "Besa". Ipak, nakon učešća u "Survajveru", očekivali smo da ovo poznato lice malo češće vidimo na TV ekranu. Ipak, Mina je otkrila da pravu ulogu još uvek čeka, a do tada radi posao van svoje struke.

Pročitajte: Kad si ćerka slavnog Gige Moravca, a završiš u Survajveru… Potresna priča Mine Nikolić tera suze na oči

 

 

- Zasad i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje komforne zone, želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet odsto - navela je Mina za "Novosti" svojevremeno.

 

 

Ćerka Marka Nikolića sada radi u jednom malom lokalu, gde pravi i prodaje poslastice od pirinča. Naime, da se ovim poslom bavi Mina je ponosno pokazala i na malim ekranima, kada se u rijalitiju "Najveći gubitnik" pojavila kao podrška Aleksandra Stevanovića, brata Steve Stevanovića, njenog saborca iz "Survajvera".

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan

07:42 08.03.2023

Jako antipaticna, nametljiva... Menjao sam kanal kad je ona u kadru, nadam se da se nece ni pojavljivati na tv-u