Celebrity News

Brat Steve iz Survivora je najveći gubitnik, skinuo je 43 kilograma! Pogledajte kako izgleda bez viška kila, KAKVA PROMENA (FOTO)

Brat Stevana Stevanovića, Aleksandar najveći je gubitnik, a evo kako je izgledao put do cilja

Brat Steve iz Survivora je najveći gubitnik, skinuo je 43 kilograma! Pogledajte kako izgleda bez viška kila, KAKVA PROMENA (FOTO)

Brat Stevana Stevanovića je pobednik! Mladi Aleksandar koji je u šou "Najveći gubitnik" ušao sa 211 kilograma postao je jedan od četvoro finalista popularnog šou-a. Bez obzira na rezultat koji će pokazati u finalnoj epizodi, Aca je najveći gubitnik, jer je od četvoro finalista izgubio najviše kilograma. 

Brat Stevana Stevanovića, prošlogodišnjeg finaliste "Survajvera", pred sobom ima jasan cilj, a to je da svoju kilažu dovede do savršenstva napornim treninzima i ishranom, koju je tokom šou-a dobio od nutricionista. Bez obzira na to da li će se titula najvećeg gubitnika naći uz njegovo ime, on je za svoju porodicu i prijatelje definitivno pobednik, jer se sada konačno nalazi na pravom putu.

Pročitajte: HTELA JE DA SAKRIJE! Isplivale fotografije i snimak koji povezuje Stevu iz Survajvera sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM (FOTO)

Instagram

 

Samo tri godine bile su dovoljne da Aleksandar, koji je ranije izgledao potpuno drugačije, sebe dovede do cifre od 211 kilograma, a kako je sam rekao, za to su krive emocije sa kojima nije mogao da se izbori.

‒ Moj problem s kilažom ima veze sa emocijama, pošto sam prošao i stres, i nervozu, i nespavanje. Pored toga što je tata imao operaciju, saznali smo da deda ima rak u poodmakloj fazi i da se neće izvući ‒ ispričao je tokom takmičenja, otkrivši da je na njega prilično uticala i toksična veza u kojoj je bio:

‒ Poslednje dve godine imao sam vezu koja se na kraju pokazala kao ekstremno toksična, i za mene, i za moju bivšu partnerku. Takmičili smo se ko može više da pojede. Mislim da je konačno došlo vreme da se skoncentrišem i napravim od sebe mnogo boljeg čoveka. Krajnje je vreme da promenim život nabolje - rekao je Aca, ali je ddopustio da ga emocije pomalo sabotiraju i tokom takmičenja, kada je uplovio u vezu sa učesnicom šou-a, Maršom.

Pročitajte: Od njega to nismo očekivali: Iznenadiće vas kako izgleda devojka Stevana, najfatalnijeg učesnika Survajvera (FOTO)

 

 

Ipak, brat Stevana Stevanovića do sada je izgubio čak 43 kilograma, a fotografije koje se nalaze na njegovom "Instagramu", pokazuju kako on izgleda bez viška kilograma i otkrivaju cilj, kome ovaj favorit popularnog takmičenja teži.

 

 

 

Komentari (0)

Loading