Celebrity News

Kad si ćerka slavnog Gige Moravca, a završiš u Survajveru… Potresna priča Mine Nikolić tera suze na oči

Ćerka Marka Nikolića o odnosu sa ocem

Kad si ćerka slavnog Gige Moravca, a završiš u Survajveru… Potresna priča Mine Nikolić tera suze na oči

Glumac Marko Nikolić ostavio je neizbrisiv trag na glumačkoj sceni, a kada je preminuo neutešne kolege i prijatelji govorili su o njemu samo u pozitivnom kontekstu, prisećajući se noćnih provoda, dobrih uloga, pozorišnog bifea, ali i pecanja koje je bila njegova strast. To kakav je čovek on bio, međutim najbolje govori ćerka Marka Nikolića koja je njegova slika i prilika u svakom smislu. 

Pročitajte: Isti gen, gluma ih je očarala: Mininog oca nacija je obožavala, a on nju, njihov brod i vreme koje su provodili zajedno

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

 

Mina Nikolić zavolela je glumu kao vrlo mala, odlazeći sa ocem na probe. Veoma je pravedna i vredna, a od tate je povukla i tu crtu da nikada preko poznanstava, takozvane veze, ne traži angažmane. Igrala je u par projekata, svojom zaslugom, a kada su se oni priveli kraju vratila se konobarisanju, u jednom prestoničkom kafiću.

Pročitajte: Majci Anici SRCE SLOMLJENO: Ćerka Mina se TAJNO UDALA, evo ko je njen misteriozni muž Luka (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

 

Nije za života Marko uspeo da je ubaci u više filmova, serija ili pak u neko pozorište ali ne zato što nije mogao već zato što nije hteo. Pustio ju je da se sama bori, a o njihovom odnosu i uopšte njegovom pogledu na svet može se zaključiti na osnovu retkih izjava koje je davao za medije.

- Ne praštam ni najmanje nepravde, zločine i uvrede. Možda će mi to mnogi zameriti, ali iz ove kože ne mogu. Izboriti se za život i svoje mesto u njemu nije lako i zato moraš pravilno da se postaviš. Sa mnom se ne isplati svađati se - poručuje glumac, po čemu mu je Mina vrlo slična.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

 

U Surviveru je ćerka Marka Nikolića pokazala da ne voli svađu, da se sklanja čim se ton povisi, takođe je boli prevara, a poput oca nije naklonjena sportu. Marko se doduše neko vreme u životu bavio košarkom i fudbalom ali kako nije bio talenat to je batalio i posvetio se glumi. Uživao je da dane provodi na reci, a sa njim i Mina što se može zaključiti na osnovu fotografija na njenom "Instagram" profilu. Zajedničko vreme oboma je bilo dragoceno, a glumica je od oca glumačkog barda osim o glumi dosta toga kvalitetnog mogla da čuje i o životu. Marko je bio čovek starog kova a nije krio da se "ždere" što se više nigde ne govori pravilnim književnim jezikom, na kojem je jedino moguće pisati poeziju.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading