Celebrity News

Hiljade evra je potrošio na njegovo uređenje! Zavirite u dom Miodraga Radonjića, kuhinja će vas posebno oduševiti (FOTO)

Dom Miodraga Radonjića kutak je uređen s puno ljubavi

Hiljade evra je potrošio na njegovo uređenje! Zavirite u dom Miodraga Radonjića, kuhinja će vas posebno oduševiti (FOTO)

Dugo je dom Miodraga Radonjića imao samo jednog člana, ali nakon što je glumac upoznao paihološkinju Milicu Mikić i sa njom dobio sina Savu brojno stanje se značajno promenilo.

Pročitajte:Sin Miodraga Radonjića moraće da se navikne na ova pravila: Glumac otkriva u čemu će kao roditelj biti najstroži (VIDEO)

Instagram

 

Korekcije su usledile i što se uređenja tiče, te su tako Milica i Miodrag spojili dva ukusa i napravili kutak iz snova. 

Pročitajte:"PROŽIVELI SMO STRAH, BRIGU, KRIVICU..." Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrivaju kroz šta su prošli na snimanju "Južnog vetra 2" (VIDEO)

Instagram

 

Posebnu pažnju zaljubljeni par posvetio je sređivanju kuhinje čija je slika sasvim slučajno zahvaljujući glumici Miljani Gavrilović dospela na društvene mreže. Naime, odlična Radonjićeva prijateljica bila mu je gošća na slavi i tom prilikom nastala je slika kutka u kom glumac i njegova izabranica pripremaju obroke, a javnost se mogla uveriti u lepotu istog. Elementi su moderni i urađeni od medijapana a preovlađuje bela boja. 

Pročitajte:Miodrag Radonjić krstio sina: Sava dobio još jedno ime, kumovala mu lepa glumica (foto)

Dom Miodraga Radonjića oaza je mira u kom dramski umetnik stvara uspomene sa svojim najmilijima.



 

Komentari (0)

Loading