Celebrity News

Ćerke Saše Matića KONAČNO u javnosti: Aleksandra i Tara su izrasle u TAKVE LEPOTICE, pogledajte na koga liče (FOTO)

Ćerke Saše Matića na očev koncert u Areni stigle su u pratnji majke Anđelije

Ćerke Saše Matića KONAČNO u javnosti: Aleksandra i Tara su izrasle u TAKVE LEPOTICE, pogledajte na koga liče (FOTO)

Ata Images

Ćerke Saše Matića na očev koncert u Areni stigle su u pratnji majke Anđelije, sa kojom su prvi put pozirale fotografima. Tara i Aleksandra Matić, koje se do sada nisu pojavljivale u javnosti, došle su da na ovaj važan dan podrže oca i postale su glavna tema domaćih medija.

Ata Images

 

Naime, ćerke Saše Matića izrasle su u prave lepotice a prisutni nisu mogli da primete da obe neverovatno liče na svoju majku Anđeliju. Crnokose, vitke i visoke, njih dve ostavile su sve bez daha. Odevene u crno, svoje odevne kombinacije uskladile su sa majkom, pa je opšti utisak bio da njih tri izgledaju kao sestre.

Devojke su, baš kao i njihova mama odabrale da se poajve u farmericama, i crnim kožnim jaknama, pa su i svojim modnim odabirom, ali i ponašanjem ostavile utisak da su veoma skromne.

Za suprugu Saše Matića nije moglo biti lepšeg komplimenta, a uz to, u prisustvu svojih ćerki, ona je zaista izgledala kao da joj godine ne mogu ništa i zračila je neverovatnom energijom.

Pročitajte: OTAC OVAKO NEŠTO DA DOŽIVI - Šta je od ćerki Saša Matić dočekao na svoj rođendan, svi porodični prijatelji sa nevericom prepričavaju

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading