Celebrity News

OTAC OVAKO NEŠTO DA DOŽIVI: Šta je od ćerki Saša Matić dočekao na svoj rođendan, svi porodični prijatelji sa nevericom prepričavaju

Muzička zvezda Saša Matić juče je proslavio 44. rođendan, a specijalno iznenađenje pripremile su mu ćerke Aleksandra i Tara.

OTAC OVAKO NEŠTO DA DOŽIVI: Šta je od ćerki Saša Matić dočekao na svoj rođendan, svi porodični prijatelji sa nevericom prepričavaju

Privatna Arhiva

Nakon što je Saša završio nastup, uputio se u porodičan dom gde su ga čekale ćerke i supruga Anđelija koja su sve organizovale, a pevač nije mogao ni da sluti da će ga kod kuće sačekati iznenađenje.

Pročitajte: Saša Matić - Dvadeset godina karijere proslavljam koncertom u Zagrebačkoj Areni!

Privatna Arhiva

 

Čim je ušao ćerke su ga zagrlile i čestitale rođendan, a nakon toga je oduvao svećiće sa rođendanske torte.
Tokom jučerašnjeg dana, Saši su pristizala brojne čestitke od kolega i prijatelja sa svih strana sveta, a Sašin najbliži krug prijatelja upriličio je slavlje u jednom poznatom beogradskom restoranu, gde su obeležili ovaj poseban dan.

Pročitajte: Kad se naruši odnos dva rođena brata... Saša Matić prvi put otvoreno o svađama i odnosu sa bratom Dejanom

Privatna Arhiva

 

- Važno je da imamo lepe povode za slavlje, a sve je mnogo lakše kada imate divnu porodicu i prijatelje. Biće još lepih povoda u narednom periodu, a ono što znam jeste da se tome najviše raduje moja publika. Ovo leto će i te kako biti radno što se mene tiče. U septembru idem na Američku turneju, potom u oktobru imam veliki koncert u Zagrebačkoj areni koji je već rasprodat, a najverovatnije ćemo otvoriti i drugi datum. U novembru sledi Australijska turneja - izjavio je Matić ovim povodom.

Pročitajte: Ćerka Saše Matića ocu saopštila divne vesti! U porodicu STIŽE ZET, evo o kome se radi

Privatna Arhiva

 

U narednim nedeljama Sašin tim bi trebalo da objave datume novih koncerata za Spaladium Arena u Splitu, Štark Arenu u Beogradu, kao i za koncerte u Tuzli i Sarajevu. Inače, Saša je krajem godina izdao albuma “Dva života” gde je prijatelj projekta bio “Telekom Srbija”, a prema zvaničnim statiskima  preko 40 miliona ljudi je preslušalo čitav album.

Komentari (0)

Loading