Celebrity News

Hana Ikodinović haljinom zapalila Instagram: Prelepa ćerka Nataše Bekvalac postala devojka, sve tinejdžerke žele da je iskopiraju (FOTO)

Ćerka Nataše Bekvalac, Hana, izazvala buru na mrežama

Hana Ikodinović haljinom zapalila Instagram: Prelepa ćerka Nataše Bekvalac postala devojka, sve tinejdžerke žele da je iskopiraju (FOTO)

Ćerka Nataše Bekvalac, Hana, nedavno je proslavila šesnaesti rođendan, a njena mama još jednom je pokazala koliko je obožava. Naime, Nataša je ćerki priredila neverovatan rođendanski poklon - put u Pariz sa dvema najboljim drugaricama.

Super mama zabeležila je i par prelepih fotografija, koje su, nakon što ih je ćerka Nataše Bekvalac objavila na "Instagramu", izazvale pravu buru.

Pročitajte: Dečko Hane Ikodinović više nije tajna, evo šta o njemu kaže stroga mama Nataša (FOTO)

Instagram

 

Šesnaestogodišnja Hana dobila je niz komplimenata, što na račun besprekornog, elegantnog, a opet svedenog stila primerenog njenim godinama, što na račun svoje lepote.

Pune usne, pravilne crte lica, nasledila je od majke, dok je od oca nasledila put i boju kose. Mnogi su prokomentarisali da Hana, koja sa šesnaest godina izgleda prelepo, pretenduje da nasledi majku i ponese titulu jedne od najlepših Srpkinja, koju Nataša ponosno nosi godinama.

Pročitajte: Po lepoti i harizmi nadmašiće roditelje - Ćerke Nataše Bekvalac i Zdravka Čolića postale nerazdvojne, evo kako se provode u Crnoj Gori (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading