Celebrity News

INCIDENT na aerodromu snimile kamere: Konačno imamo dokaz, ovako se Lepa Brena ponaša prema snaji Prijovićki

Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović ponovo tema javnosti

INCIDENT na aerodromu snimile kamere: Konačno imamo dokaz, ovako se Lepa Brena ponaša prema snaji Prijovićki

Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović ponovo je tema javnosti. Prošlog vikenda, naime, otpočela su govorkanja da su njih dve ponovo na distanci. Slika sa aerodroma navela je javnost da posumnja u odnos Brene i Aleksandre.

Svekrva i snaja su se u isto vreme pojavile na parkingu, ali umesto da zajedno sednu u kola i odvezu se do Bežaijske kose, svaka je otišla svojim autom. Kako žive kuća do kuće mnogima je bilo čudno što se kući nisu vratile zajedno.

Pročitajte: Prijovićki je dosadilo da glumi - Na Brenin rođendan je povukla potez koji je zauvek demaskirao odnos sa svekrvom (FOTO)

Ata Images

 

- Brena ne voli intimiziranje i priznaje da je mnogo bolje kada sinovi imaju svoj život u svom stanu i kada se organizovano sreću i posećuju. Očito taj princip primenjuje i na snaju, što je zapravo pravi recept za dobre odnose u porodici. U to što im često dolazi Borka, Brena se ne meša. Ako njima odgovara da im ona pomaže oko deteta, super, ali Brena voli svoju privatnost i da organizuje vreme i život kako sama želi - ispričao je izvor za "Svet".

Ipak, kada su stigle kućama, gde su ih na parkinzima čekali muževi, svi su se pozdravili i još jednom svima jasno stavili do znanja da je u njihovoj porodici sve u najoljem redu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading