Celebrity News

Otkud ona sa nama u Majamiju: Brenina reakcija na Prijovićkinu majku Borku otkriva SVE o ovoj porodici (FOTO)

Odmor Aleksandre Prijović pravo je porodično uživanje

Otkud ona sa nama u Majamiju: Brenina reakcija na Prijovićkinu majku Borku otkriva SVE o ovoj porodici (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović neprestano su na meti spekulacija i mnogo je onih koji su mislili da će njihov brak biti kratkog daha, međutim svojom ljubavlju koja je krunisana sinom Aleksandrom oni su sve demantovali, te u miru, bez preteranog osvrta na medijske natpise oni nastavljaju da žive svoju bajku. Njihovi porodični odnosi takođe su punili novinske stupce i svima je poznato da je Prija ulaskom u veliku porodicu Živojinović pored Filipove majke Zorice dobila još jednu svekrvu, pevačicu Lepu Brenu koja ga je uz Bobu sa puno ljubavi odgajala. Kako je veoma vezana za svoju mamu koja je dosta uključena i u odgajanje malenog Aleksandra, interesantna tema u javnosti često je bila i Borkin odnos sa Lepom Brenom za koji su mnogi tvrdili da nije sjajan. Ipak, da demantuju ovakve navode idealna prilika bio je odmor Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića koji protiče u pravoj porodičnoj atmosferi.

Naime, sa sinom Aleksandrom supružnici su se uputili na Floridu gde uživaju i pune baterije za obaveze koje ih u Beogradu čekaju, a društvo im pravi i pevačicina mama Borka. Srećna porodica gotovo svakodnevno pratioce obraduje prelepim prizorima iz Majamija, a najnovija fotografija koja je osvanula na Prijovićkinom profilu izazvala je posebnu pažnju. Ona je u zagrljaju majke i najveće muzičke zvezde Lepe Brene, pozirala sa širokim osmehom na licu i svima stavila do znanja da spekulacijama o lošim odnosima dveju prija nema mesta.

Pročitajte: Koliko je samo sladak! Prijovićka i Filip odveli sina Aleksandra u Diznilend, njegove fotografije će vas raznežiti

Instagram

 

Dame savršeno raspoložene i vedre na najlepši način koriste zajedničko vreme, obilaze grad, lokale, restorane i šoping centre, kao i mesta kojima se najviše raduje preslatki mališan kojem je u svakom slučaju sve podređeno. 

Odmor Aleksandre Prijović nesumnjivo je njoj jedan od onih najlepših jer je gotovo čitava porodica na okupu i zasigurno će samo još više učvrstiti već harmonične odnose.

Komentari (0)

Loading