Celebrity News

Tatine molitve su USLIŠENE: Rada Manojlović oca u Četeržu konačno obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA, stigla i prva fotografija

Nenad i Rada Manojlović rasplakali oca

Tatine molitve su USLIŠENE: Rada Manojlović oca u Četeržu konačno obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA, stigla i prva fotografija

Nenad i Rada Manojlović godinama su tema domaće javnosti. Naime, dugo se šuškalo da Rada nije stala uz brata kada je otpočeo karijeru, a posebno se komentarisala činjenica da njih dvoje nikada nisu snimili duet.

Komšije iz Četereža govorile su neretko da Nenad oca retko posećuje, dok je Rada često u porodičnoj kući, a govorkanjima o odnosu sa sestrom, Nenad je nedavno stao na kraj:

Pročitajte: Dosta mi je da ja ispadam ZLA SESTRA - Rada Manojlović prvi put o SVAĐI sa bratom, za sve je kriva ONA (FOTO)

Ata Images, Toxic TV

 

- Rada i ja smo dijametralno suprotni, vidimo se jednom u tri godine. Retko se čujemo, ona je jedna od pet najpoznatijih pevačica na Balkanu i ja razumem da je zauzeta. Pored emisija, snimanja i nastupa, svaki slobodan minut gleda da prigrli za privatan život - rekao je za medije nedavno i dodao:

- Ni sa ocem nisam baš preterano u komunikaciji, ali mislim da smo svi ogluglali na sve priče o njoj.

Pa ipak, sada se pojavila fotografija sa zajedničke turneje na kojoj Nenad i Rada Manojlović poziraju nasmejani i ostavljaju utisak da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Fotografiju je objavila njihova koleginica, a vesti da brat i sestra konačno popravljaju svoj odnos posebno je ganula njihovog oca, koji je ove vesti godinama željno iščekivao.

Pročitajte: Iznenadiće vas novi poslovni potez Rade Manojlović

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading