Celebrity News

Najteži dani Saše Joksimovića: Podmukla BOLEST nije ni mene zaobišla! Željkov brat rasplakao sve pričajući o situaciji u kojoj se našao

Brat Željka Joksimovića otkrio detalje o bolesti

Najteži dani Saše Joksimovića: Podmukla BOLEST nije ni mene zaobišla! Željkov brat rasplakao sve pričajući o situaciji u kojoj se našao

Ata Images

Brat Željka Joksimovića, popularni glumac Saša Joksimović suočio se sa zdravstvenim problemom koji je sve češće prisutan, posebno među mlađim generacijama i slobodno se može nazvati bolešću modernog doba. Iako deluje kao vedra i uvek dobro raspoložena osoba, glumac priznaje da nije uvek bilo tako. Naime, kako kaže, u jednom periodu svog života potpuno je potonuo, te je zbog nedostatka posla izgubio samopouzdanje, a kako bi problem rešio, potražio je stručnu pomoć.

Nikome nije lako da prizna, a posebno javnoj ličnosti, da ima problem sa samopozdanjem i depresijom, a kako brat Željka Joksimovića važi za osobu koja bez zadrške na mnoge teme otvoreno govori i o ovoj temi je javno progovorio.

Pročitajte: U zagrljaju Željka i Jovane s kojima su sad u komplikovanom odnosu - Evo kako je izgledala svadba Saše Joksimovića pre 13 godina (FOTO)

Aleksandar Krstović

 

- U 2019. godini bukvalno ništa nisam radio, jeli smo paštetu da bi naš sin imao sve - rekao je glumac čija se situacija danas drastično promenila. Pre svega, kada je shvatio da je depresivan, potražio je stručnu pomoć, a onda i shvatio da „krivca“ za ono što mu se dobro i loše dešava u životu, treba da potraži u sebi.

- Nema logike da su svi oko mene krivi, a ja nedužan. Kada sam sa tim raščistio, postao sam neka druga osoba, bolja verzija Saše Joksimovića. Trebalo mi je vremena da izađem iz rupčage u koju sam upao i zakoračim na siguran teren, ali sada mogu samo uzbrdo - rekao je brat Željka Joksimovića, koji je, nakon borbe sa depresijom, zakoračio u petu deceniju.

Pročitajte: Očekivali ste sve sem ovoga! Saša Joksimović izjavom o bratu Željku potpuno zbunio javnost

Aleksandar Kujučev

 

- Meni je 38. godina bila katastrofalna, u 39. mi se život preokrenuo, a 40. je nagovestila da će biti još bolja. Važno je da sam uhvatio dobar zalet - ispričao je za "Hello!" glumac koji se nedavno našao u centru pažnje glasina da sa suprugom Nevenom ima bračnih problema, što je on je oštro demantovao.

Pročitajte: ŠTO DALJE TO BOLJE - Supruga Saše Joksimovića IZNENADILA JAVNOST rečima o svojoj svekrvi, Željkovoj i Sašinoj majci!

Boško Karanović

 

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko - rekao je brat Željka Joksimovića i istakao da se sa suprugom nikada ne svađa.

Komentari (0)

Loading