Celebrity News

Svekrva Jovane Joksimović konačno progovorila: Zbog OVOGA me snaja NE VOLI, godinama smo na distanci

Svekrva Jovane Joksimović bez dlake na jeziku

Svekrva Jovane Joksimović konačno progovorila: Zbog OVOGA me snaja NE VOLI, godinama smo na distanci

Ata Images

Udajom za Željka Jovani Joksimović život se iz korena promenio. Zahvaljujući muzičaru specifičnog pogleda na svet šarmantna voditeljka uplovila je u neku novu dimenziju sa kakvom do tada nije imala prilike da se susretne. Na prvom mestu postala je supruga, odmah zatim i majka troje mališana Koste, Srne i Ane, a naposletku i nečija snaja što joj je donelo dodatnu vrstu odgovornisti i obzira prema mužu. Svekrva Jovane Joksimović, mada uvek korektna u ophođenju prema voditeljki, u nekom momentu, nesvesno joj se zamerila, zbog čega ju je ova, navodno, uzela na zub, te su odnosi zahladneli.

Pročitajte:Koliko su Kosta, Srna i Ana porasli! Željko i Jovana Joksimović objavili prve slike dece sa letovanja na Maldivima, preslatki su (FOTO)

Ata Images

 

O čemu se tačno radi ispričala je Vesna davno za Svet.

- Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i otad je među nama neka distanca - kazala je Joksimovićeva majka, koja se spontano okrenula prvoj supruzi svoga starijeg naslednika. Imenjakinji Vesni koja joj je podarila unuku Minu.

Pročitajte: Da li su ovi stajlinzi realni? Željko i Jovana uslikani u provodu, svi gledaju u njen dekolte (FOTO)

Instagram

 

- Ona često sa ćerkom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka - kazala je svekrva Jovane Joksimović, koja uprkos činjenici da je sa voditeljkom imala nesuglasice voli da posećuje dom svoga sina, druži se sa unučićima, drago joj je i da ih pričuva, porodična slavlja ne propušta a sudeći po slikama koje je Jovana sa suprugovim roditeljima svojevremeno objavljivala na Instagramu čini se i da im se odnos dosta popravio.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading