Celebrity News

Došao je i taj dan, godinu dana posle razvoda Marija Veljković BLISTA U BELOM: Pogledajte prvu fotografiju, PRESREĆNA JE!

Haljina Marije Veljković ostavlja bez daha

Došao je i taj dan, godinu dana posle razvoda Marija Veljković BLISTA U BELOM: Pogledajte prvu fotografiju, PRESREĆNA JE!

Jedno od omiljenih lica Javnog servisa, Marija Veljković, već neko vreme uživa u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem, koga je nakon nekoliko meseci zabavljanja upoznala sa svojom decom iz prvog braka.

Budući da se od novog partnera gotovo i ne odvaja, mnogi se pitaju da li će zaljubljeni par uskoro stati na ludi kamen, a haljina Marije Veljković, prema mišljenju njenih pratilaca, upravo na to sluti. 

Pročitajte: Mariji Veljković i Rastku Jankoviću nova godina počela s najlepšim vestima - Svi čestitaju, porodice voditeljke i glumca presrećne (FOTO)

Luka Šarac

 

Naime, voditeljka Slagalice je svoj Instagram profil osvežila novim fotografijama, a haljina Marije Veljković mnogima je zapala za oko. Dok jedni tvrde da Mara blista u belom I da joj ova kreacija stoji kao salivena, drugi se, pak, pitaju da li ovom fotografijom pokušava da najavi nešto, nešto lepo.. Ovim povodom Veljkovićeva se nije javno oglašavala, te nam ostaje da vidimo u kom će smeru Rastkova i njena ljubav ići.

Pročitajte: Živeli u istom komšiluku, a nisu se sreli tri godine - Marija i Rastko ekskluzivno za HELLO! otkrivaju detalje svoje veze

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Ana

09:32 20.03.2023

Ne mogu da zamislim starijeg samca da živi sa troje male tudje dece.Brzo će doći do raskida.Zato,nastavite kako ste počeli.