Celebrity News

Marija Veljković najavila novi početak: Za Rastka više nema mesta, DUGO JE I TRAJALO (FOTO)

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića mesecima je u žiži interesovanja

Marija Veljković najavila novi početak: Za Rastka više nema mesta, DUGO JE I TRAJALO (FOTO)

Da je veza Marije Veljković i Rastka Jankovića u početku bila prava senzacija, govori to što su voditeljka i glumac mesecima popunjavali strane tabloida i portala, što se ni dan-danas nije mnogo promenilo. Marija i Rastko svoju ljubav potvrdili su za javnosti fotografijama sa prošlogodišnjeg letovanja, a svaka naredna objava zaljubljenog para na "Instagramu" posvedočila je tome kolika je njihova međusobna privrženost.

Pročitajte: Mariji Veljković i Rastku Jankoviću nova godina počela s najlepšim vestima: Svi čestitaju, porodice voditeljke i glumca presrećne (FOTO)

 

 

Nema ko nije sebi dao za pravo da komentariše Marijinu i Rastkovu ljubav, bilo je onih koji su tvrdili da im karakterne sličnosti garantuju dugovečnosti i odlazak pred oltar, pojedinici, s druge strane, su se držali stava da je njihova romansa kratkog daha. 

Pročitajte: Šta si to uradila sa sobom? Mariju Veljković žestoko prozivaju zbog estetskih operacija, pogledajte kako izgleda posle intervencije (FOTO)

 

 

 

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića uskoro će napuniti godinu dana, a uprkos nevernim Tomama vrlo je skladna i dalje. Voditeljka je doduše nedavno najavila da će se u narednom periodu daleko više posvetiti karijeri i to kroz projekat "Novi početak", te se spekuliše da će to itekako imati uticaja na njen odnos sa glumcem, koji je takođe odskoro svu svoju pažnju i vreme posvetio muzičkoj karijeri.

Pročitajte: Živeli u istom komšiluku, a nisu se sreli tri godine: Marija i Rastko ekskluzivno za HELLO! otkrivaju detalje svoje veze

Instagram

 

Vreme će pokazati hoće li emotivni partneri istrajati i prevazići prestojeće izazove.

Poklon fotografije doma Marije Veljković

 

 

Komentari (2)

Loading