Celebrity News

U crnom do zemlje na samitu monaha u Nevesinju: Nove fotografije Milana Stankovića će vas šokirati FOTO

Fotografija Milana Stankovića pokrenula je lavinu komentara

U crnom do zemlje na samitu monaha u Nevesinju: Nove fotografije Milana Stankovića će vas šokirati FOTO

Vest da je Milan Stanković odlučio da se povuče sa javne scene i svoj život promeni iz korena izazvala je veliku pažnju javnosti. U međuvremenu spekulisalo se da pevač planira da se zamonaši, a najnovija fotografija Milana Stankovića otkriva gde se zaista nalazi i čime se sada bavi. 

Naime, iguman manastira Podmaine, otac Rafailo, sinoć je u Kino sali Centra za kulturu „Nebojša Glogovac” održao predavanje na temu „Krst - znak pobede”. Među počasnim zvanicama našao se i slavni pevač, a fotografija Milana Stankovića sa pomenutog događaja osvanula je društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte: 15 kilograma više i duga brada - Ovako danas izgleda Milan Stanković, pogledajte fotografiju iz manastira

Facebook

 

Facebook

 

Odeven u crno od glave do pete, pevač je sedeo u prvom redu i pomno pratio predavanje, a njegov izgled nije prošao nezapaženo. Osim što mu je kosa porasla toliko da ju je bez problema vezao u rep, Stanković je pustio brkove i bradu, pa nije ni čudo što su sve glasnije priče da će se zamonašiti. 

Pročitajte: Rada Manojlović odbrusila Milanu - GOTOVO JE! Svi detalji burnog raskida, evo KO je stao između njih

Podsećanja radi, pevač se poslednjih godina strogo se pridržava duhovnih pravila, a fotografija Milana Stankovića jasno pokazuje da je u veri pronašao odgovore na mnoga životna pitanja koja su ga tištila.

Komentari (0)

Loading