Lifestyle

15 kilograma više i duga brada: Ovako danas izgleda Milan Stanković, pogledajte fotografiju iz manastira

Izgled Milana Stankovića adut je mladog pevača

15 kilograma više i duga brada: Ovako danas izgleda Milan Stanković, pogledajte fotografiju iz manastira

Od prvog trena kada je kročio na "Grandovu" scenu Milan Stanković privlačio je pažnju medija i javnosti najpre svojim glasovnim sposobnostima, zatim ponašanjem, a u velikoj meri i specifičnim imidžom. Izgled Milana Stankovića, još tada bio je izgrađen i vrlo upečatljiv. Plava kosa, šiške začešljane na stranu, pokreti na sceni sve je vodilo ka tome da Obrenovčanin dobije nadimak srpski Džastin Biber, a uz to je došla i velika popularnost kakvom u to vreme ni neke mnogo veće zvezde nisu mogle da se pohvale.

Pročitajte: Rada Manojlović odbrusila Milanu: GOTOVO JE! Svi detalji burnog raskida, evo KO je stao između njih

Instagram

 

Shvativši da na estradi čovek, ne bi li bio primećen i tu ostao, mora da se razlikuje Milan je godinama potencirao pomenuti imidž. Specifične, posebno dizajnirane patike, uske farmerke, nakit, duksevi sa kapuljačom mogli su se naći u njegovom garderoberu i on je takvim odevanjem postao uzor mlađoj populaciji.

Pročitajte: BOMBA! Radi Manojlović stigao POZITIVAN test: Umesto od sreće, Milan kipti od besa

 

Andreja Damnjanović

 

 

Budući da je vrlo mlad kročio u muzički svet ne čudi što je Stanković pre par godina odlučio da se udalji iz svega toga. Ne snima i ne nastupa, a pričalo se da ima nameru i da se zamonaši.  Približio se veri, posećuje manastire a u skladu sa tim u velikoj meri korigovao je svoje ponašanje, pa i stil odevanja. Izgled Milana Stankovića potpuno je drugačiji, čemu svedoči i najnovija fotografija pevača koja kruži mrežama.

Pročitajte: Povukao se u manastir, na Svetoj Gori doživeo prosvetljenje: Prve fotografije Milana Stankovića iz Hilandara (foto)

Instagram

 

 

Puštena crna kosa, zavezana u rep, brkovi i brata sada su fokusu pevačevog stajlinga, koji je ponovo privukao pažnju javnosti i podelio je. Dok jedni tvrde da je bilo vreme da se muzičar malo izmesti iz zone komfora, drugi pak govore kako mu noviteti uopšte ne stoje i da bi kilažu trebalo da koriguje. Ipak, ovo može biti znak da je Stanković zadovoljstvo pronašao u nekim drugim stvarima i da mu fizički izgled više nije važan.

 

Komentari (2)

Loading