Celebrity News

Milan Stanković prekinuo ćutanje zbog NJE! Ovo je njegova NOVA LJUBAV, objavio fotografiju posle dve godine!

Dijeta Milana Stankovića vrlo je rigorozna

Milan Stanković prekinuo ćutanje zbog NJE! Ovo je njegova NOVA LJUBAV, objavio fotografiju posle dve godine!

Kada se pojavio na sceni "Zvezda granda" Milan Stanković na prvi takt muzike osvojio je srca publike širom Balkana, a sve zahvaljujući talentu za muziku, ples, izgledu pa i stajlingu koji je u to vreme bio vrlo zanimljiv. Voleo je Obrenovčanin da se narodski rečeno "češlja" po uzoru na Džastina Bibera, pa je isto tako poput njega pridobio na hiljade obožavateljki. Gotovo svakoga dana o Milanovom izgledu i nastupima se spekulisalo putem medija. Iznedrio je nešto kasnije harizmatični pevač pregršt hitova koji se i dan-danas slušaju po klubovima, učestvovao je na Beoviziji gde je za njega Brega pisao numeru, nažalost, a usred prezasiđenja odlučio je da se povuče sa estrade, što je dovedo do drastičnih promena, između ostalog i u njegovom izgledu, a samim tim promenile su se i teme novinskih članaka o njemu. Dijeta Milana Stankovića posle izvesnog vremena postala je glavna tema medija.

Pročitajte: 15 kilograma više i duga brada: Ovako danas izgleda Milan Stanković, pogledajte fotografiju iz manastira

Instagram

 

Vrlo često se od muzičara u intervjuima moglo čuti da želi da smrša, da je iz tog razloga na režimu ishrane, da teži psiho-fizičkoj promeni, koju je pokušao čak i kroz pravoslavlje i obilazak manastira da dosegne, ali sve to bilo je kratkog daha.

Pročitajte: Ne mogu ti dati ono što ti treba: Kako je Rada Manojlović ponovo SUROVO OSTAVLJENA

Instagram

 

Dijeta Milana Stankovića, po svoj prilici, nije više prioritet pevaču, čemu svedoče skorašnje fotografije koje je on objavio na "Instagramu". Burger umotan u lepinju spojenih krajeva, očigledno je španska kuhinja u pitanju, zavrišio je na Stankovićevoj slici sa opisaom: Moja ljubav.

 

Poklon fotografije i Milana Stankovića s početka karijere 

 

 

Komentari (0)

Loading