Celebrity News

Sporazumno smo doneli odluku: Seka Aleksić i Veljko Piljikić posle 13 godina braka REKLI KRAJ! Pročitajte njenu prvu izjavu

Seka Aleksić i Veljko Piljikić doneli odluku koja je iznenadila sve

Sporazumno smo doneli odluku: Seka Aleksić i Veljko Piljikić posle 13 godina braka REKLI KRAJ! Pročitajte njenu prvu izjavu

Seka Aleksić i Veljko Piljikić već 13 godina u skladnom su braku. Njihov san o velikoj porodici trajao je isto toliko, međutim, par je sada doneo odluku da je na tu priču na neko vreme stavljena tačka.

Naime, iako su tokom prošle godine govorili da su spremni da se ponovo upuste u proces vantelesne oplodnje, sada su Seka Aleksić i Veljko Piljikić odlučili da na tu priču stave tačku.

Pročitajte: Tajne i skrivanja vode do NAJVEĆE KRIZE U BRAKU Seke i Veljka do sada - Istina o RAZVODU, fanovi tužni

 

 

Naravno, reč je o privremenoj odluci, jer pevačica sada želi da se posveti karijeri:

– Meni su se planovi što se tiče posla mnogo poremetili, više radim nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću spontano da se desi – otkrila je Seka ranije za tabloid „Star“.

Stariji sin Seke Aleksić krenuo je u predškolsko, zatim je dobila ponudu da naredne godine organizuje veliki beogradski koncert, pa su planovi o trećoj vantelesnoj oplodnji privremeno na čekanju, s obzirom na sva žrtvovanja koja takav proces od žene zahteva.

 

 

Kako je suprug oduvek podržava u svemu, ovu odluku doneli su sporazumno, kako bi se nakon izdavanja novog albuma u potpunosti posvetila karijeri.

Komentari (0)

Loading