Celebrity News

Bivši partner Danijele Vranješ NAPRAVIO DETE pevačici koju STALNO gledate na TV: Ovo su njihove zajedničke fotografije, šokiraćete se

Bivši partner Danijele Vranješ sada je u braku sa poznatom pevačicom

Bivši partner Danijele Vranješ NAPRAVIO DETE pevačici koju STALNO gledate na TV: Ovo su njihove zajedničke fotografije, šokiraćete se

Ata Images

Bivši partner Danijele Vranješ muzičar Igor Malešević i glumica, iako su delovali kao skladan par, na svoju ljubavnu priču iz koje je na svet došla naslednica Ema, stavili su tačku sredinom 2020. godine. Prošle godine, Danijela je otkrila da se od Igora rastala odmah nakon saznanja da je trudna, budući da su shvatili da ne mogu da funkcionišu kao par.

- Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu - ispričala je tada u podkastu "Snaga uma" glumica, koja je ćerku rodila u 44. godini, a iako više nisu u ljubavi, bivši partner Danijele Vranješ u Eminom odrastanju i odgajanju podjednako učestvuje. 

Pročitajte: Ekskluzivno! Danijela Vranješ MAMA u 43. godini - Na svet je došla Ema i SVE PROMENILA (FOTO)

Instagram

 

- Ne dozvoljavam da se u mom prisustvu loše priča o Eminom ocu. Želim da ljudi vide ono što je najbolje i što treba da bude uzor. Nemamo mi ništa od kopanja po prošlosti, niti dete ima nešto od toga. Podržavam, naravno, viđanje sa ocem i uvek sam se borila da to bude zdravo, u okvirima onoga što je dobro za dete. Imamo mi probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila detetu da viđa oca. Znam koliko je meni moj tata značio. Rano sam ga izgubila, imala sam dvadeset godina kada je preminuo - ispričala je Danijela o Igoru koji je srodnu dušu nakon njihovog rastanka pronašao pored pevačice Dunje Vujadinović, sa kojom sada očekuje prinovu.

Pročitajte: Ko se ovome nadao? Danijela Vranješ na pragu šeste decenije pokazala trudnički stomak (FOTO)

Inače, sadašnja Igorova izabranica široj javnosti postala je poznata tokom učešća u prvoj sezoni šou programa "Prvi glas Srbije", već godinama se bavi pevanjem i sarađivala je sa mnogim zvezdama.Poslednjih godina nastupa sa Sašom Matićem, a iako je u poodmakloj trudnoći ona je bila gošća na njegovom nedavno održanom koncertu u Štark Areni, te je tom prilikom ponosno pokazala trudnički stomak.

Pročitajte: MORAŠ BITI HRABAR - Potresna ispovest Danijele Vranješ o samohranom majčinstvu će vas dovesti do suza!

Bivši partner Danijele Vranješ i pevačica venčali su se u februaru ove godine u krugu porodice i najbližih prijatelja, a sada sa nestrpljenjem iščekuju rođenje bebe. 

Komentari (0)

Loading