Celebrity News

Ćerka Nikole Koje konačno u javnosti: Ovakvu lepoticu nismo skoro videli, tatini strahovi se obistinjuju (FOTO)

Najstarija ćerka Nikole Koje nestvarnom lepotom privukla je pažnju medija

Ćerka Nikole Koje konačno u javnosti: Ovakvu lepoticu nismo skoro videli, tatini strahovi se obistinjuju (FOTO)

Boško Karanović

Prvi put u žiži medijskog interesovanja najstarija ćerka Nikole Koje našla se kao vrlo mala. Za to najzaslužniji je bio ponosni otac koji je sa svojom mezimicom izveo Bajaginu numeru "Lepa Janja", a potom snimak nastao tim povodom podelio sa pratiocima na Instagramu. Mreže su se tih dana naprosto usijale, budući da Kojo ne voli da pogledima javnosti izlaže svoju porodicu, te da je ovo bio prvi put da su njegovi fanovi imali priliku da vide kako njegovo prvenče izgleda.

Pročitajte:Dom Nikole Koje van Beograda daleko je od luksuza, ali oduzeće vam dah: Kućica je beg od gužve, ovde se krije od svih (FOTO) 

Boško Karanović

 

Još tada svi su shvatili da je malena Ana lepotica na mamu, bivšu manekenku Aleksandru, a na tatu itekako muzički talentovana, što je ona poslednjih godina pretočila na Tik-tok. Najstarija ćerka Nikole Koje, elem, napunila je 14 godina, vrlo je aktivna na pomenutoj mreži, dok istovremeno dozirano deli sadržaj, a svi su primetili da joj javni nastup itekako leži.

Pročitajte: Misterija bliznakinja Nikole Koje: Rođene su u tajnosti, a njihov otac nikad nije otkrio ono što sve zanima

TikTok printscreen

 

Najstarija ćerka Nikole Koje zasigurno će jednoga dana biti vrlo zastupljena u medijskom prostoru i to ne samo kao mezimica poznatog glumca, već zbog svoje harizme i lepote, koja s godinama i zrelošću dobija novi okvir. Komentari na račun Kojine Ane iz sata u sat se nižu i uglavnom su pohvalni, što glumcu i njegovoj izabranici za sada daje potvrdu i nadu da nisu poranili kada su ćerki dozvolili da bude jedan od korisnika društvenih mreža. Svoje bliznakinje, četiri godine mlađe, oni za sada vešto skrivaju, te im se čak ni imena ne znaju.

Pročitajte: Gledaj tatu, biraj sina: Nikola Kojo predstavio ćerku

TikTok printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading