Celebrity News

Dom Nikole Koje van Beograda daleko je od luksuza, ali oduzeće vam dah: Kućica je beg od gužve, ovde se krije od svih (FOTO)

Dom Nikole Koje kućica je u prirodi nadomak Beograda

Dom Nikole Koje van Beograda daleko je od luksuza, ali oduzeće vam dah: Kućica je beg od gužve, ovde se krije od svih (FOTO)

Ima već desetak, možda čak i petnaestak godina kako je Nikola Kojo poželeo da gradsku gužvu zameni mirom. Noćne prestoničke klubove, zadimljene restorane i pozorišne bifee, koje je ranijih godina gotovo svakodnevno posećivao, napustio je bez osvrtanja, a prioritet dao životu u prirodi daleko od gužve u saobraćaju, galame, sirena, smoga, uopšte svih onih stvari koje čoveku draže nervne završetke i samim tim utiču na njegov nervni sistem, uzrokujući bespotrebni stres. Uloga oca tri mezimice u velikoj meri zaslužna je za ovu drastičnu promenu dramskog umetnika, nekada velikog ljubavnika i boema, koji je po rođenju svojih mezimica krenuo sa izgradnjom vikendice nadomak Beograda. Dom Nikole Koje smešten je u zabačenijem delu Sopota, delu gde se samo mogu videti kukuruzišta i polja pšenince, kao i drvored koji pravi hladovinu.

Pročitajte: Nikola, OŽENJEN SI! Kojo uslikan kako se ljubi u usta sa tek razvedenom koleginicom, pogledajte fotku koja kruži Internetom

Boško Karanović

 

Prekrasna kućica, izrađena od prirodnih materijala, njegov je kutak iz snova, sinonim za mir i relaksaciju. Vrlo često, kada god mu vreme i poslovne obaveze to dozvoljavaju Kojo posećuje svoju vikendicu, neretko mu društvo pravi i supruga, bivša manekenka Aleksandra, a budući da se u dvorišnom delu nalazi i bazen tokom letnjih dana i ćerke sa svojim drugarima česti su posetioci.

Pročitajte: O kakva je to ljubav bila! Tužne vesti pristižu iz doma Nikole Koje, glumac neutešan: Voleću te zauvek (FOTO)

 

 

Nikola takođe voli da u svom bajkovitom kutku gosti prijatelje umetnike, voli da se pohvali svim detaljima čiji je inicijator lično on bio, dok napominje da je cvrkut prica jedini zvuk koji se čuje. Upravo to ga je privuklo priorodi, gde može da se prepusti svojim mislima, priprema u miru nove projekte, uči tekst i slično.

Pročitajte: Misterija bliznakinja Nikole Koje: Rođene su u tajnosti, a njihov otac nikad nije otkrio ono što sve zanima

 

 

Dom Nikole Koje prekrasna je vikendica o kojoj u današnje vreme mnogi sanjaju. 

Komentari (0)

Loading