Celebrity News

Nebojša Stefanović kleknuo i zaprosio devojku: Dobro pogledajte prsten, bivši ministar se baš isprsio (FOTO)

Veridba Nebojše Stefanovića glavna je tema medija

Nebojša Stefanović kleknuo i zaprosio devojku: Dobro pogledajte prsten, bivši ministar se baš isprsio (FOTO)

Instagram

Bivši ministar odbrane već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa atraktivnom veterinarkom Miom Niketić, sa kojom se više ne skriva od očiju javnosti, a ono što je usledilo kao dokaz velike ljubavi jeste veridba Nebojše Stefanovića koja je danas glavna tema svih portala.

Pročitajte: SA NJOM je zamenio majku svoje dece - Nebojša Stefanović objavio prvu fotografiju sa novom devojkom, komentari su podeljeni

instgaram

 

Naime, zaljubljeni par odlučio je da ozvaniči svoju vezu, pa je na ruci lepe brinete zasijao verenički prsten što je Mia i podelila na svom Instagram profilu, uz dirljiv opis kroz pesmu Miroslava Mike Antića.

Pročitajte: Uvalila se u težak luksuz - Zavirite u vilu u kojoj Nebojša Stefanović živi sa novom devojkom, detalj u trpezariji će vas šokirati (FOTO)

instgaram

 

- Zaljubi se u nekoga ko želi da zna tvoju omiljenu boju i kakvu kafu piješ. Zaljubi se u nekog ko voli način na koji se smeješ i ko će apsolutno sve učiniti da te nasmeje. Zaljubi se u nekog ko stavlja glavu na tvoje grudi samo da čuje otkucaje srca. Zaljubi se u nekog ko te ljubi u javnosti i sa ponosom te pokazuje drugima. Zaljubi se u nekog zbog koga ćeš se pitati zašto si se u početku uopšte bojao zaljubljivanja. Zaljubi se u nekog ko nikada ne bi želeo da te povredi. Zaljubi se u nekog ko je zaljubljen u tvoje mane i misli da si savršen baš takav kakav jesi. Zaljubi se u nekog ko misli da si ti baš ta osoba pored koje bi voleo da se probudi svaki dan“, napisala je Mia pored fotografija svečane večere - napisala je u opisu buduća mlada koja se pohvalila i buketom predivnih ruža.

Podsećanja radi, Nebojša i Mia zajedno su više od godinu dana. Pre nje, političar je bio u braku sa Anom, s kojom ima ćerku i sina.

Komentari (0)

Loading