Lifestyle

Uvalila se u težak luksuz: Zavirite u vilu u kojoj Nebojša Stefanović živi sa novom devojkom, detalj u trpezariji će vas šokirati (FOTO)

Dom Nebojše Stefanovića predivno je uređena nekretnina

Uvalila se u težak luksuz: Zavirite u vilu u kojoj Nebojša Stefanović živi sa novom devojkom, detalj u trpezariji će vas šokirati (FOTO)

Nekadašnji ministar unutrašnjih poslova i ministar odbrane Nebojša Stefanović nakon razvoda od supruge Ane sa kojom ima dvoje dece, dugo je svoj emotivni status krio od znatiželjnih pogleda, te izabranicu sa kojom u ljubavi uživa već oko godinu dana nije želeo da pokaže javno. Ipak, nedavno se doznalo da je njegovo srce potpuno osvojila lepa veterinarka Mia koja se godinama bavi i modelingom, a upućeni kažu da su gotovo nerazdvojni te da koriste svaki trenutak da provedu zajedno. Kako se političar još uvek nije odvažio da se sa devojkom slobodno i bez pritiska pojavljuje u javnosti, jedno od mesta na kojima oni zasigurno najviše provode vremena jeste dom Nebojše Stefanovića, tačnije njegova kuća smeštena u jednom od najelitnijih delova Beograda.

Kako je veoma aktivan na društvenim mrežama, te svoje prijatelje i pratioce on često obraduje kadrovima iz svoje svakodnevnice, putem Instagrama imali smo prilike da zavirimo u njegovu oazu mira i luksuza u kojoj kada nije sa svojom decom, ćerkom Ninom i sinom Filipom, najverovatnije najviše uživa sa crnokosom lepoticom.

SA NJOM je zamenio majku svoje dece - Nebojša Stefanović objavio prvu fotografiju sa novom devojkom, komentari su podeljeni

Instagram

 

Prostrana vila od oko 1000 kvadrata sudeći po fotografijama veoma moderno i sa stilom je uređena, a izbor najkvalitetnijih materijala i nameštaja kojim je dom Nebojše Stefanović opremljen govori nam da je on veliki esteta koji nije štedeo kako bi sve bilo baš po njegovom ukusu i meri. Preovladavaju svetle nijanse, zidovi i mermerne pločice kojima je obložen pod u beloj su boji, dok je nameštaj izrađen od najkvalitetnijeg drveta kao i stepenice koje vode na sprat. 

Pročitajte: Posle razvoda oni su njegova snaga - Upoznajte Ninu i Filipa, najveće ljubavi ministra Nebojše Stefanovića (foto)

Instagram

 

Pogled na savršeno uređeno dvorište pruža se sa visokih prozora zahvaljujući kojima čitav prostor ima dovoljno prirodnog svetla, a da je Stefanović veliki ljubitelj životinja, često imamo prilike da se uverimo fotografijama kućnih ljubimaca koji njegovu svakodnevnicu i te kako ulepšavaju.

Pročitajte: Velelepnu porodičnu vilu napustila je posle udaje i stvorila svoj dom iz snova - Ovde živi Ilda Šaulić (FOTO)

Instagram

 

Kao svaki vernik i pravoslavac, Nebojša u svom raskošnom domu svake godine obeležava krsnu slavu uz kolač, sveću, vino i ikonu Svetog Jovana, a poznato je da, kao veoma druželjubiv, on često voli da ugosti brojne prijatelje sa porodicama.

Ova luksuzna kuća bila je i povod velikog broja tekstova u medijima gde se postavljalo pitanje - kako je bivši ministar došao do ovakve vile budući da je na toj funkciji zarađivao mesečno nešto više od hiljadu evra. 

Zavirite i u dom Saške i Đorđa Đokovića

Komentari (0)

Loading