Celebrity News

Zagrljeni na zabačenom delu tribina: Duško Tošić konačno uhvaćen na delu, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Autor: | 24/03/2023

Fotografija Duška Tošića izazvala lavinu komentara

Zagrljeni na zabačenom delu tribina: Duško Tošić konačno uhvaćen na delu, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Budući da se doskora životni saputnik, ali još uvek zakoniti muž Jelene Karleuše u javnosti nikada nije preterano eksponirao niti isticao, ne čudi činjenica što je svako njegovo pojavljivanje prava senzacija za pripadnike sedme sile, a svaka fotografija Duška Tošića, koju on, doduše retko, podeli na društvenim mrežama izaziva mnoštvo komentara i reakcija.

Da nakon nekoliko meseci na njegovom Instagram profilu osvane objava i otkrije nam kako i sa kim nekadašnji fudbaler provodi vreme, a između ostalog i kako izgleda, zaslužna je fudbalska reprezentacija Srbije koja je ponovo na okupu.

Pročitajte: Vreme da i javnost vidi fotografije ispred hotela - Duško Tošić UHVAĆEN prvi put posle RAZVODA

 

 

Naime, povod je istorijski, naši momci odigraće večeras meč protiv Litvanije koji može da nam donese veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo, a Duško pod parolom "zajedno, složno i jedinstveno" našao se kao velika podrška našoj selekciji na putu do Nemačke 2024.

Fotografija Duška Tošića sa zvezdama nacionalnog tima osvanula je prvo na profilu fudbalskog saveza Srbije, da bi potom on istu podelio i sa svojom armijom fanova, među kojima je i izazvao opšte oduševljenje.

Pročitajte: Kući se ne vraća, a sad je uhvaćen na zadnjem sedištu limuzine - Pogledajte s kim se provodi Duško Tošić u Turskoj (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Oni koji su se pitali da li je Duško nakon najavljenog razvoda od pevačice našao srodnu dušu i upustio se u novu emotivnu vezu ovog puta ostaće uskraćeni za odgovor, jer fotografija Duška Tošića otkriva samo ono što već svi znamo, a to je da je najposvećeniji svojoj velikoj ljubavi - fudbalu.

Komentari (0)

Loading