Celebrity News

INCIDENT u porodici: Evo šta se desilo kada su se srele majka i maćeha Aleksandre Prijović, dušmani se naslađuju (FOTO)

Majka i maćeha Aleksandre Prijović za istim stolom

INCIDENT u porodici: Evo šta se desilo kada su se srele majka i maćeha Aleksandre Prijović, dušmani se naslađuju (FOTO)

Majka i maćeha Aleksandre Prijović bile su gošće na njenom dvadeset sedmom rođendanu i tom prilikom postalo je jasno u kakvom su odnosu.

Brak roditelja Aleksandre Prijović doživeo je svoj krah dok je ona još uvek bila devojčica, ipak, ona nikada nije krila da Borka i Nedeljko nakon razvoda imaju sajajn odnos.

- Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lep odnos. Patim, jer sam oduvek imala želju da moja porodica bude na okupu. Nikada neće biti isto, uvek zamišljam kako su oni zajedno – rekla je svojevremeno za „Blic“.

Pročitajte: Majka i očuh Aleksandre Prijović imaju RAZLOG ZA SREĆU - Konačno lepe vesti i za Borku, Prija uplakana (FOTO)

Instagram

 

Godine od razvoda su prošle, a bivši supružnici nastavili su svako sa svojim životom. Danas su oboje emotivno ispunjeni, a na zajedničkim proslavama vrlo srdačno se sretnu i slave bez ikakvih razmirica. Dokaz za to bio je i poslednji rođendan Aleksandre Prijović na kome su prisustvovali i Nedeljko i Borka, a tada su za istim stolom sedele majka i maćeha Aleksandre Prijović.

Pročitajte: Majka Aleksandre Prijović je prava lepotica, a evo kako izgleda njen otac (foto)

Instagram

 

Lela, koja je sa Nedeljkom u braku već tri godine, sa Borkom ima lep odnos pun poštovanja, a ova slika porodice, koja se bez obzira na prošlost okupila, kako bi na važan dan bila uz Aleksandru, služi za primer mnogima.

Komentari (0)

Loading